Sådan bruger du sexlegetøj sammen med kæresten

Guide til at bruge sexlegetøj sammen med kæresten

author
Rebeca Pons

Hvis I har lyst til at pifte jeres sexliv op, er der mange måde at gøre på. Måske I er klar til at invitere noget sexlegetøj med i sengen? Hvis I går og leger med tanken om at prøve sexlegetøj, mens I dyrker lagengymnastik, har vi lavet en lille guide til jer. Her finder du ud af, hvordan I skal gribe det an, hvad I skal købe, og hvordan I skal bruge det. Har du mon mod på at prøve sexlegetøj sammen med kæresten?

Snak om det

Inden I kaster jer ud i det spændende projekt, hvor du skal til at bruge sexlegetøj sammen med kæresten, er det en god idé at snakke om det inden. Kommunikation er nemlig vigtig, når det drejer sig om sex. Hvor går grænsen? Er der noget, I på ingen måde har lyst til at gøre? Det er vigtigt, det bliver en god og dejlig oplevelse. Så ender det nemlig ikke med at være en situation, hvor en af jer får sine grænser overtrådt.

Tag på shoppetur

Lad spændingen allerede starte uden for sengen. Tag på shoppetur sammen i en sexshop, og gå på opdagelse i alt det spændende sexlegetøj, der findes. Det kan være pirrende i sig selv. Hvis I synes, det er for grænseoverskridende at gå ned i en fysisk butik, findes der virkelig mange hjemmesider. Her kan I sidde i ro og mag derhjemme og udvælge det, I gerne vil prøve.

Hvad skal I købe?

Det kan godt være lidt overvældende. Der findes så meget forskelligt, og I kan hurtigt føle jer på udebane. Derfor har vi fundet lidt forskelligt frem til jer ud fra de ønsker, I kunne have.

Til dem, der gerne vil starte stille og roligt op

Monogamy er et erotisk brætspil, der giver jer rig mulighed for at opdage nye sider af hinanden. Hvis I ikke helt ved, hvad I vil prøve af sexlegetøj, er det en god idé at starte med dette spil. Det vil nemlig hjælpe jer med at sætte snakken i gang, i forhold til hvilke ting I tænder på.

Monogamy fra Sinful.dk til 219 kroner

Hvis han elsker at pirre dig

Hvis han ikke kan få nok af at pirre dig, så er dette sexlegetøj lige noget for jer. Det er designet med henblik på par, der ønsker at tage deres sexliv med uden for hjemmets fire, trygge vægge. Ud i offentligheden. På restauranten, ud i naturen, i dagligvarebutikken, til fest – ja, hvor som helst. Men stadig ikke så offentligt, at det bliver opdaget. Der er ikke noget så inspirerende for sexlivet som at dele en varm og våd hemmelighed. I kan dog også sagtens bruge den derhjemme. Den er ret smart, han kan nemlig styre den fra sin telefon.

Magic Motion Flamingo fra sexhop.dk til 449 kroner

Hvis I mangler noget til forspillet

Sexlegetøj er perfekt til forspillet. Det hjælper jer med at sætte den rette stemning. Dette sæt er perfekt til at udforske hinanden på en ny og pirrende måde. Eller måske hvis I bare vil have lidt mere sjov med ind under lagnerne. Det er sammensat til at pirre sanserne på en superfræk måde, der vil gøre jer ekstremt bevidste om jeres nydelse og øge jeres nydelse betydeligt.

Læs også: Sådan skal I bruge isterninger under forspillet

Indulgences kit fra sexshop.dk til 149 kroner

Double trouble

Med Ribbed Double Trouble kan du opleve spændingen ved en dobbelt penetration uden at involvere en tredje person. Dét er da smart!

Double Trouble fra vuxen.dk til 199 kroner

Hvis han fortjener lidt ekstra

En penisring er en god ting at bruge som sexlegetøj sammen med kæresten. Den vil give ham en kraftigere og mere fyldig erektion, fordi blodet bliver længere tid i penis på grund af trykket fra penisringen. Han kan derfor holde lidt længere, og du vil også føle, hvordan hans penis mærkes større, end den plejer. Hvis han ikke har prøvet en penisring før, skal han starte med en helt almindelig en uden vibrator.

Penisring fra Sinful.dk til 150 kroner

Når I så endelig er i gang

Hvis det er første gang, du skal bruge sexlegetøj sammen med kæresten, er det vigtigt at mærke efter. Virker det rigtigt? Føles det godt for jer begge? Skal han gøre det anderledes? Vær ærlige overfor hinanden, og lyt efter. Stønner han rigtig meget lige nu? Jamen så gør du det nok rigtigt.