Sådan får du den bedste sex med en ny fyr

Jeg skal have sex med en ny fyr

author
Rebeca Pons

Når du skal have sex med en ny fyr for første gang, går der tusindvis af tanker gennem hovedet på dig. Det lyder måske nogenlunde sådan her: ‘Hvad synes han om mig? Hænger mine bryster i den her vinkel? Har jeg barberet mig ordenligt forneden? Lugter min vagina?’ Tankerne er mange, så du glemmer rent faktisk at nyde, at du skal til at have sex. Noget, som jo kan være ret så fantastisk.

Den første sexoplevelse med en ny fyr kan hurtigt ende med at blive akavet. Så her får du vores bedste tips, så du kan få den bedste sex, selvom det er med en helt ny sexpartner.

Forkæl din vagina

Det er nok ikke overraskende, men din vagina har en vigtig rolle under sexakten, derfor skal du forkæle, pleje og passe på dit underliv i hverdagen. Det vil nemlig være med til at gøre oplevelsen med den nye fyr bedre. For du kender nok situationen: Han skal til at gå ned på dig, og så begynder panikken. ‘Åh nej, lugter jeg forneden?’, ‘Smager jeg dårligt?’. Du er slet ikke i stand til at nyde oplevelsen, fordi du ligger og er så bange for, hvad han mon tænker om din vagina.

Du vil have meget nemmere ved at nyde det, hvis du ikke skal bekymre dig om, om du har et rent og velduftende underliv. For når du er usikker omkring, hvordan du fremstår forneden, påvirker det din selvtillid i sengen. Og når du bliver usikker på dig selv, kan det være med til at gøre det til en akavet oplevelse for dig.

Hvis du kender til den følelse, kan du gøre intimsæben fra Apotekets til en fast del af dit bad. Intimsæben indeholder nemlig glycerin, der tilfører ekstra fugt og mælkesyre, der virker regulerende på din naturlige balance forneden. Hvis du bruger intimsæben regelmæssigt, mindsker du risikoen for udtørring og irritation. Men den fjerner altså også lugtgener og giver en frisk, ren fornemmelse forneden, så du kan føle dig godt tilpas med din vagina til hverdag og under sex.

LÆS OGSÅ: Sådan ser den perfekte vagina ud

Husk at slappe af

Du skal være sammen med en ny fyr for første gang. Det hele er nyt. Du føler dig anspændt, og du er lidt nervøs for, hvordan det hele kommer til at gå. Det sidste du har brug for nu, er, at du under det hele ligger og er nervøs for, om du har trussefnuller i din vajayjay. Men her er der altså hjælp at hente. Sørg for, at du altid har en lille pakke med Intim Vaskeservietter fra Apotekes i tasken. Så kan du altid lige smutte ud på toilettet inden og nette dig forneden, så du bliver lækker, frisk og klar til sex – og helt trussefnullerfri. Det vil hjælpe dig med at slappe af, så du ikke skal være nervøs for, om du ikke dufter frisk, smager godt eller er fnullerfri forneden.

PSST! Når du begynder at dyrke sex med en ny fyr, kan du godt reagere på de nye fremmede bakterier, der pludselig møder din vagina. Det kan du godt blive lidt irriteret forneden af. Så du går altså også ind og forebygger den irriterende situation, hvis du lige bruger servietten inden sex.

Køb intimvaskeservietter i landets apoteker til 29,95 kroner.

Lad være med at tænke så meget

Dit hoved kan spænde ben for meget. Så det er altså ikke kun din vagina, du skal have styr på under sex. Slå hovedet fra, og lad være med at tænke så meget. Husk på, at det er forskelligt, hvad man kan lide, så drop alle tankerne omkring, om du gør det godt nok. Det gør du. Tænk på, hvad du kan lide, og gør så det. Det er helt sikkert godt nok. Få først styr på dit underliv, så du slipper for de nervøse tanker omkring det, og sluk så for alle de usikre tanker om, om du gør det godt nok.

Husk, hvor skøn du er

Alle de der tanker omkring, hvad han tænker om din krop, er helt normale. Men derfor burde du alligevel stoppe med de tanker. For helt ærligt, han er jo endt i seng med dig af en årsag, og det er helt sikkert, fordi han synes, du er dejlig, som du er. Så stol på det, så slipper du for usikkerheden omkring det, og det er også med til at gøre jeres første gang sammen mindre akavet og mere fantastisk.

Artiklen er sponseret af Apotekets.

Læs mere på: apotekets.dk