Sådan får du en analorgasme ved at onanere

Find ud af, hvordan du får en analorgasme ved at onanere.

author
Annemarie Friis Persson

Der findes mange forskellige orgasmer. En af dem er analorgasmen. Der er måske ikke så mange kvinder eller mænd for den sags skyld, der har oplevet den. Men den skulle være helt fantastisk! Og den gode nyhed er, at de fleste kan få analorgasme. Det er bare om at prøve sig frem. Har du prøvet uden held? Eller er du bare nysgerrig på, hvordan sådan en mon føles? Så læs med her, og find ud af, hvordan du kan få en analorgasme ved at onanere.

Læs også: Er det farligt at komme en dildo i numsen?

How to …

Er du helt ny i analuniverset? Så start med at bruge fingrene. På den måde kan du lige så stille vænne dig til at blive penetreret analt. Du kan starte med en enkelt finger, og efterhånden, som du vænner dig til det, tilføje flere. Brug altid glidecreme. Også selvom du kun bruger fingrene – det gør det meget mere behageligt! Nogle kvinder kan opnå analorgasme ved at onanere bare ved brug af fingrene, mens andre har brug for lidt hjælp. Det er her sexlegetøj kommer ind i billedet.

Du kan bruge flere forskellige typer sexlegetøj for at få en analorgasme, når du onanerer, blandt andet buttplugs, analkugler, dildoer og vibratorer. Når det kommer til analorgasme, er sexlegetøj med vibration din bedste ven! Stik dit sexlegetøj op bag i, og pres det stille og roligt mod din vagina, så du rammer dens nerveender. På den måde kan du stimulere din vagina indefra, samtidig med at du stimulerer dit røvhul og dets åbning, som begge er erogene zoner. Stimuler eventuelt din klit samtidig, hvis du ikke får orgasme på denne måde eller bare for ekstra nydelse.

Husk aldrig at bruge det samme stykke sexlegetøj til din vajayjay som til din nummi, når du onanerer. Du kan nemlig risikere at overføre bakterier fra det ene hul til det andet og få en urinvejsinfektion. Så brug to forskellige dildoer eller brug et kondom, som du skifter, når du skifter hul.

Ikke nok med at analorgasmen skulle føles helt fantastisk, så er det er også en god måde at forberede dig på at have analsex med din partner. Hvis du er til sådan noget, selvfølgelig. Har du selv prøvet det inden, kan du nemlig guide din partner frem til din analorgasme.

Prøv dig frem

Der findes altså flere forskellige måder at få en analorgasme ved at onanere på, som du kan prøve af. Der vil højest sandsynligt være nogle af dem, der ikke virker på dig. Der vil måske endda være nogle af dem, du slet ikke bryder dig om. Måske du og din partner kan lide helt forskellige ting i det område. Derfor er det netop en god måde at forberede sig på analsex på. Så prøv dig frem, og find den måde, der passer bedst til dig og dit røvhul. Du skulle nødig gå glip af sådan en fantastisk orgasme.

Læs også: Sådan undgår du, at det gør ondt under analsex