Sex

Sådan får du Fifty Shades of Grey ‘Darker’ ind i soveværelset

Sponseret

Af Shero Skrevet den oktober 28, 2016

Der går ikke længe før den nye Fifty Shades of Grey, “Darker”, kommer i landets biografer. Faktisk kan du følge romancen mellem Mr. Grey og Anastasia Steele fra den 9. februar 2017. Men kan du ikke vente, kan du få en forsmag på, hvad der venter dig.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har nemlig være på den kendte sexmesse ”Eurofame” i Hannover, hvor hun blev præsenteret for, hvad der kommer på produktsiden.

 

Kom i den rigtige stemning: Få ”Darker” ind i soveværelset

1 Stemningen er lagt

Hvis du så den første Fifty Shades of Grey film, forlod du helt sikkert biografen med inspiration til dit eget sexliv. Den kommende film vil have præcis samme virkning på dig.  Vi ved nemlig allerede en del om, hvad der kommer til at ske i den frække fortsættelse, selvom meget stadig er overladt til fantasien.

Glæd dig til sexede maskeradebal, intens sex i badet (der kommer en meget fræk sexscene i bruseren) og lange, mere intime sexscener, hvor mild BDSM bliver suppleret med mere romantik.

2 Vi starter med sex i badet

Lav din egen personlige forpræmiere hjemme i privaten, og genskab din egen sexscene i badet.

Fortæl din kæreste om dine vilde planer, så han er med på, hvad du har i tankerne. Og så handler det bare om at bruge de rette stillinger – det er nemlig ikke helt nemt og ligetil at dyrke god sex i det våde element – selvom det ser sådan ud for Mr. Grey.

Ifølge Youtango.com, er der en række stillinger, som du skal tage i brug sammen med din kæreste. Det kan være: ”Hands on the Wall” (ansigtet mod brusekabinen, hænderne på og spred benene), ”The Captain” (en fod på badekarets kant og den anden på jorden) eller en ”Seated” (din kæreste sidder ned i badekarret og du ovenpå med ansigtet væk fra ham).

3 Forfør med frække masker

Bliver det lidt for vildt i badet, så bliv inspireret af det smukke maskeradebal istedet. En maske, eller blindfold, er virkelig god at tage i brug, da den vil hjælpe med at skærpe de andre sanser på kroppen.

Til det, skal du bruge en maske, som fra filmen – noget som Mathilde Mackowski ved, er muligt at få fingrene i senere på efteråret:

”På messen var det meget interessant at se, hvordan den nye linje fra Fifty Shades-universet er kommet så godt med i forhold til udvalget af produkter. For det første, så kan jeg se, at de tør lidt mere på produktsiden, fordi BDSM er blevet mere mainstream i takt med at film nummer to kommer, men når det så er sagt, så er sexlegetøjsserien blevet endnu mere sensuel og forførende. Der er en rigtig fin maske i blødt læder, pirrende små fjer/floggere og mange af produkterne er i en smuk, dyb mørkeblå farve eller i sølv – jeg syntes det er meget gennemført”

Hvis du vil prøve noget fra BDSM-universet inden filmen kommer til februar næste år, kan du løbende holde øje hos Sinful.dk. Mathilde Mackowski lover nemlig, at den nye linje kan købes meget, meget snart. Hold øje med den nye Fifty Shades of Grey Darker hos Sinful.dk

Mere om