Sæd til at smage bedre

Sex

Sådan får du hans sæd til at smage bedre

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den august 30, 2016

Du vil egentlig gerne være sød ved ham og forkæle ham med et blowjob. Sådan tænker du i hvert fald, ikke? Men er det lidt som om, at du ikke kan lide smagen af hans love juice, så det bliver ikke til så ofte. Og han får slet ikke lov til at komme dig i munden. Og du har jo ikke lyst til at sige, at det er derfor, han ikke må komme dig i munden. Men hele vejen igennem tænker du ‘hvordan kan jeg få sæd til at smage bedre?’.

Men der er hjælp at hente. Forkæl ham med det helt rigtige at spise, og du vil slippe for at få en dårlig smag i munden – og lær hvad du skal lade ligge i supermarkedet. Hvad han spiser har nemlig betydning for, hvordan hans sæd smager.

Få sæd til at smage bedre på denne måde:

Jul hele året rundt

Det kan godt være, at du forbinder kanel med jul, men skal han have en god smag, så skal du lave noget med kanel til ham. Du kan jo sige til ham, at julen falder tidligt i år, og så lave risengrød til ham.

Lav en frugtskål

Forkæl ham med en frisk dessert med lækre blåbær, kiwi og tranebær i stedet for den sædvanlige kage. Frugtsukker er godt, det er den hvide sukker ikke.

Læg den broccoli ned

Du har altid fået at vide, at du skal spise dine broccoli, men når det handler om at få sæd til at smage bedre, så er broccoli og blomkål altså nogle af hans værste fjender.

Skab feriestemning med en Piña Colada

Ananasjuice får hans juice til at smage sødere. Så hvad med at skabe en feriestemning derhjemme med den lækre drink? Ellers server der hver morgen til morgenmaden.

Husk vand

Sæd består meget af vand, og drikker han ikke nok, kan det få hans sæd til at smage dårligt. Giv ham lidt ekstra vand og sig, at det er fordi du ikke vil have, at han får ondt i hovedet af at have drukket for lidt – du har nemlig en kærlig overraskelse til ham senere.

Undgå fastfood

Det kan godt være, at fastfood smager godt, men den kemiske process maden er igennem kan få betydning for smagen af hans sperm. Så er det bedre, at du selv laver god mad til ham.

Skær ned på kød

Kød kan desværre være med til at give hans sæd en dårlig smag, så skift kødet ud med fisk. Der er altså mange muligheder, så du skal ikke give op på forhånd. Og ja, Bøf Og Blowjob dag er åbenbart en ret dårlig idé i realiteten.

 

Kilde: Increasespermvolume.com

Mere om