Sådan giver du din kæreste en massage med happy ending

Husk blandt andet de levende lys, masser af massageolie, og en happy endning

author
Shero

Findes der noget bedre end en god omgang massage? Næppe. Huden er nemlig kroppens største sanseorgan, så nydelse er på højeste niveau, når vi bliver rørt over hele kroppen.

Desværre glemmer vi ofte det, og hvor vigtigt det er at få og give en god massage. Måske er tiden der ikke, eller også ved du ganske enkelt ikke, hvordan du lige skal gøre?

I samarbejde med Sinful.dk, giver vi dig derfor en guide med fem nemme tips til, hvordan du kan komme godt fra start.

 

Mini-guide: Giv en god massage med happy ending

Tag et bad sammen, før I går i gang

En oplagt ting at gøre inden en god omgang massage er at tage et bad sammen. Skru op for graderne under strålerne, og begynd allerede at røre hinandens hud under bruseren. I kan for eksempel sæbe hinanden ind på skift.

Efter et varmt bad vil kroppen føles frisk og ren, og huden er klar til at blive stimuleret. Musklerne er afslappet, og intimiteten mellem jer har allerede nået et punkt, hvor I er klar til endnu mere romantik og nærhed.

Forberedelse er guld værd

Både duft- og almindelige lys, rene lagner og en lækker massageolie er guld værd, når I er i gang med massagen. Derfor skal du aldrig gå ned på udstyr, som kan skrue op for graderne i soveværelset og skabe den helt rigtige stemning.

Sæt din kærestes yndlingsmusik på, og så er du klar til at forkæle hans stærke ryg med olie og blide bevægelser.

Brug rolige hænder

Massør og skoleleder på A.M. Massageskole Susan Wichmand anbefaler, at hjemmemassage altid foregår blidt. Det fortæller hun til Samvirke: ”Du må aldrig trykke hårdere, end at den, du masserer, kan slappe af samtidig. Du må desuden ikke presse direkte på rygsøjlen,” fortæller hun.

Brug derfor blide, cirkulære bevægelser fra dine varme hænder, der sætter gang i blodomløb og fungerer som en slags opvarmning.

Du kan bruge andet end dine hænder

Vil du gerne gøre noget ekstra ud af massagen, kan du bruge hjælpemidler. Det kan for eksempel være et massageapparat, som er med til at give din kæreste en ekstraordinær oplevelse på kroppen.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer her, hvad massageapparatet også kan bruges til:

”Selvfølgelig er et massageapparat lavet til at køre henover kroppen, og bruges ved en almindelig massage. Men mange massageapparater kan også tages i brug som vibratorer. Det kan denne – og minder også om den kendte Magic Wand, som vi kender fra SATC. Det er altså en win win-situation med et apparat til massage, der også kan bruges som sexlegetøj efterfølgende”. Ikke tosset.

Brug massagen som forspil

Når du har fået din kæreste til at slappe rigtig godt af, kan du lige så godt udnytte situationen. Kæl lidt for ham, og skab et klimaks ved at lade hænderne glide omkring de erogene zoner.

Nap ham med tænderne i øreflippen, hvisk ham i øret og kig ham dybt i øjnene. Det her er din chance for at forvandle et romantisk forspil til en god omgang sex.