Erotisk massage

Sex

Sådan giver du ham den bedste erotiske massage

Sponseret

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den januar 4, 2018

Hvis du ønsker at skrue op for niveauet på jeres forspil, er en erotisk massage en rigtig god måde. Massage er nemlig den perfekte mulighed for at komme tættere på hinanden, og når du så tilføjer erotik og glidecreme til din massage, er det dobbelt op på lækkert – både for modtageren og giveren. Derfor får du her en guide til at give den bedste erotiske massage ever.

Brug den helt rigtige massageolie

Hvis du ønsker at give ham den bedste erotiske massage, er det vigtigt, at du har styr på dine hjælpemidler. Selvfølgelig vil han altid elske, når du forkæler ham med en lækker massage, men det vil føles endnu bedre for jer begge, hvis du hiver en god massageolie frem. Der er ikke langt fra massage til sex, og derfor burde du bruge en massageolie, der også fungerer som glidecreme – så er I sikre på, at I får den helt rigtige smørelse på jeres nedre dele. Turn up the heat fra RFSU er en kombination af et massage- og glidemiddel. Det gode ved den er, at cremen er specielt udviklet til massage over hele kroppen samt som glidecreme på intime områder. Men den kommer også med en lille fræk overraskelse – en varmende effekt. Glidecremen vil altså gøre massagen behageligere, og den varmende effekt vil få ham til at slappe endnu mere af. Aaaaah.

Massage- og glidemiddel  fra RFSU til 99 kroner

Sæt den rigtige stemning

Den helt rigtige stemning har en stor betydning for, om det bliver en god erotisk massage. Sluk eller dæmp lyset – det får jer begge i stemning og får jer til at slappe helt af. Tænd for nogle stearinlys, og sæt noget sexet og afslappet musik på. Tag noget sexet undertøj på, så han ikke vil kunne modstå dig. Du skal ikke undervurdere, hvor vilde i varmen I bliver, når I giver jer tid til at sætte en lækker erotisk stemning.

Smør ham godt ind

Massage føles bare bedre, når man benytter sig af smørelse, så hold dig endelig ikke tilbage med glidecremen. Få ham til at lægge sig på maven, og hæld nu massage- og glidemidlet på hans ryg, og forkæl ham med din berøring. Glidemidlet gør det nemt for dig at køre dine hænder på hans krop, og det vil føles ekstra lækkert for ham. Hvis du vil pirre ham lidt, kan du læne dig lidt frem, mens du kører dine hænder over hans ryg og stønne lidt i hans øre. Det vil være den ultimative frække oplevelse for jer begge.

Få ham til at sprede benene lidt

En erotisk massage er fuld af frække overraskelser, og derfor skal du også overraske ham med nogle frække tricks. Spred hans ben en anelse, lige nok til, at du kan komme til at hans boller. Kom nogle dråber af den varmende glidecreme i din håndflade, og kør din hånd ned til hans boller. Massér dem blidt. Glidecremen hjælper dig med, at dine hænder nemt kan glide omkring hans boller, som på grund af cremen vil føles helt fantastisk for ham. Den varmende effekt i glidecremen vil gøre oplevelsen endnu bedre, og det vil pirre ham fuldstændig.

Smør dine bryster ind

Han elsker din krop, så hvorfor ikke benytte dig af den? Tag din BH af, og smør dine bryster ind i glidecreme. Gnid dine bryster op ad hans ryg, det vil nemlig føles dejligt for jer begge. Han vil ikke kunne modstå, at du bruger dine bryster til at massere ham, og du vil blive vild i varmen af, at dine nipples bliver stimuleret på denne måde. Dine nipples er nemlig en af dine mange erogene zoner.

Få ham til at vende sig om

Nu er det tid til, at han skal vende sig om. Du kan eventuelt hive Sense me Massage Glide fra RFSU frem. Den fungerer nemlig også som en kombineret massage- og glidecreme, dog uden den varmende effekt. Smør hans lyske og inderlår ind i glidecremen, og massér ham blidt. Ret hurtigt vil du se en rejsning hos ham, da det vil føles helt fantastisk dernede. Smør hans penis ind i glidecremen, og begynd lige så stille at forkæle ham der. Du kan eventuelt skifte mellem at massere ham på lysken og lege med hans penis. Det vil pirre ham helt vildt. Dril ham lidt, og når han mindst venter det, sætter du dig ovenpå ham, og den erotiske massage bliver nu til samleje.

 

Artiklen er sponseret af RFSU