Sådan giver du ham lyst til at gå ned på dig

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Har din kæreste ikke lyst til at gå ned på dig? Altså udføre oralsex? Det kan der være flere årsager til. Her er nogle af dem – og hvordan du tackler dem.

Læs også: 6 ting, fyre tænker, når de giver dig oralsex

“Jeg kan bare ikke lide det”

Er det den grund, han giver dig? At han bare ikke har lyst til at gå ned på dig, fordi han ikke kan lide det? Det kan der være flere grunde til. For at komme til bunds i sagen er det vigtigt, at I kan finde ud af at kommunikere. For det er måske ikke det allermest behagelige at snakke om – for nogen af jer. Han er måske utilpas, fordi han bare ikke kan lide det. Og du føler dig måske beskidt eller forkert, fordi du gerne vil have, at han går ned på dig, men kan mærke, at han virkelig ikke har lyst. Her er en hemmelighed: Der er ikke noget galt med dig. Du lugter og smager lige så fint, som alle os andre.

Mulige grunde til, at han ikke har lyst

Der kan være masser af grunde til, at han ikke har lyst til at gå ned på dig. Og det må du spørge ham om. Du kan starte med disse spørgsmål:

  • Har du haft en dårlig oplevelse med det tidligere?
  • Er der noget ved smagen, du ikke kan lide? I så fald hvad?
  • Er du vokset op med, at dine venner eller brødre har sagt, at det er klamt?
  • Er du bange for ikke at kunne finde ud af det?

Det kan du gøre

Når I har fundet frem til, hvad der afholder ham fra at have lyst til at gå ned på dig, kan du prøve at hjælpe ham på vej med følgende ting:

  • Gå i bad lige inden
  • Sørg for at ligge i en stilling, hvor det ikke er for hårdt for nakke og tunge at gå ned på dig
  • Vær hans cheerleader og fortæl ham med ord og støn, når han rammer det rigtige sted
  • Giv konstruktiv kritik – jo bedre han rammer, jo hurtigere kommer du
  • Guide ham til din klitoris, hvis han har svært ved at finde det rigtige punkt

Man skal som udgangspunkt aldrig gøre noget, man ikke har lyst til. Derfor skal du selvfølgelig ikke tvinge din kæreste til at gå ned på dig, hvis han virkelig ikke har lyst. Men du kan måske bruge denne artikel til at åbne for, at I kan snakke om det. Og så skal du huske, at det selvfølgelig går begge veje. Så hvis han ikke går ned på dig, skal du huske at mærke efter, om du i virkeligheden har lyst til at udføre oralsex på ham.

Læs også: 7 spøjse ting, du pludselig opdager under oralsex