Sådan gør du doggystyle endnu bedre

Guide til at gøre doggystyle endnu bedre

author
Søs Lytjohan

Én af de mest populære og bedste sexstillinger er doggystyle. Det er en fantastisk stilling, men det er altid dejligt med lidt variation – også selvom udgangspunktet er skønt. Det skal vi nu gøre noget ved. Leg med forskellige nye variationer, men husk altid, at det er okay at grine lidt af det i starten. Her er fem måder, du kan gøre doggystyle endnu bedre på.

Intimitet

Tænder du på doggystyle, men savner du lidt intimitet, så er der hjælp at hente. Leg med hans kugler, for al kontakt er god kontakt – så længe du ikke klemmer til.

Du kan også lægge dig på maven med en pude under hoften, så din fyr kommer tættere på dig – og så giver det en dejlig følelse for dig.

Leg med dig selv

Når du står der på alle fire, kan det være lidt svært at få en orgasme. Det kan også hurtig blive lidt akavet og kluntet, hvis han skal komme samtidig med dig.

Men hvis du leger med dig selv, bliver det straks lidt lettere. Hvis du har svært ved at holde balancen, kan du bare lægge dig på albuerne.

Lav trillebøren

Den her er for de modige og for dem, der ikke er bange for at prøve noget nyt, for den kan godt ende i et latterudbrud de første par gange.

Du lægger dig ned på albuerne, og så tager din fyr dine ben op. Så laver I den klassiske trillebør med et seksuelt twist.

Øjenkontakt

Sex kan miste en masse af det fantastiske, når man ikke kan se på hinanden imens. Det er der i hvert fald nogen, der mener. Hører du til den gruppe, så er spejlet din bedste ven.

Prøv forskellige stillinger bagfra, men foran et spejl. Det kan være stående, siddende eller liggende. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Tag føringen

Bare fordi du står på alle fire, så behøver det ikke at være sådan, at du er helt passiv.

Sig til din fyr, at han skal stå stille og nyde det, du gør. Rul med hofterne, kør frem og tilbage og op og ned. Se, hvad kan kan lide, og prøv jer frem ved at lege med det.

LÆS OGSÅ: 6 stillinger, der er sjovere end doggystyle