Det skal du gøre for at føle dig allermest sexet i aften

Sådan kan du føle dig sexet i aften

author
Emilia Jacobsen

Skal du i byen i aften? Eller måske bare være hjemme og hygge med kæresten? Uanset hvad dine planer er, kommer du til at føle dig allermest sexet i aften, hvis du følger vores råd.

Læs også: Prøv den her 7-dages sexchallenge

1 Tag et langt bad

Start med at tage det længste, varmeste og dejligste bad. Forkæl dig selv fuldt ud, og giv den hele armen med hårkur, scrub og barbering. Efter badet går du all in med cremer på krop og i ansigt, så du både dufter godt og føler dig frisk og lækker. Nu er din nøgne krop i hvert fald sexy.

2 Sæt en sexet playliste på

For at komme in the mood er det oplagt at sætte den mest sexede playliste på, du kan finde. En ting er sikkert, den skal indeholde Marvin Gayes “Sexual Healing”. ‘Uuuuh when I get that feeling, I want sexual healing’ – bare skru op, og vip gerne sensuelt med din sexede booty i takt til musikken.

3 Prøv hele din garderobe

Hvis du skal føle dig sexet, kræver det det helt rigtige outfit. Det nytter ikke noget, at du lige pludselig har tøjkrise, for så ender du helt sikkert i noget, du ikke føler dig tilpas i. Og du skal i den grad føle dig tilpas for at kunne føle dig sexet i aften.

Derfor er der ikke noget at sige til, at du afsætter mere end to timer til at prøve alt dit tøj. Gå hele skabeti gennem – også bagerst. Det sexede outfit gemmer sig helt sikkert derinde et sted. Bare tag dig tid, og gå lidt rundt i det ene efter det andet outfit, så du kan mærke efter, om det er det helt rigtige.

4 Gør noget ekstra ud af hår og makeup

Hvis du bare gør lidt ekstra ud af dig selv, betyder det altså en del for din sexyness. Prøv, om du kan gøre lidt ekstraordinært ved din makeup, noget andet end du plejer. Måske du altid laver smokey eyes? Eller måske du faktisk skal prøve smokey eyes? Prøv dig frem, og vælg det, der får dig til at føle dig allerbedst tilpas og mest sexet.

5 Fremhæv det bedste på din krop

Du har garanteret et eller andet sted på kroppen eller ved dit ansigt, du synes bedst om. Derfor er det netop det sted, du skal fremhæve! Elsker du dine fyldige, smukke læber? På med en lækker læbestift. Er du vild med dine bryster? Go for it med den dybe udskæring. Der er ingen grænser i aften…

6 Tag højde for det, man ikke kan se

Her mener vi både bogstavelig talt, men også i forhold til dit sind. Først og fremmest gælder det undertøjet. It must be sexy! Blonder, push-up, korset – you name it! Hvis du er sexet indenunder, så skal du nok også føle dig sexet udenpå.

Og så til noget, du måske slet ikke har tænkt over. Det kan godt være, at dit ydre er klar, parat og simpelthen ser SÅ sexet ud. Men nu handler det jo om, at du skal FØLE dig sexet i aften. Derfor er det rigtig vigtigt, at du hele aftenen siger til dig selv: “Jeg er sexet”. Det kan også være, det kan hjælpe dig at skrive nogle ting ned, du elsker ved dig selv. Find følelsen frem helt indefra. For ved du hvad? Du ER helt sikkert one sexy girl!