Annonce

Sådan holder du den perfekte date med din kæreste

author
Shero

En tur på restaurant og så en tur i biffen – eller måske en kaffe på en café? Der er mange bud på, hvordan en date kan se ud, derfor kan det også være svært at finde ud af, hvad der skal til for at skabe den perfekte date. Det gælder ikke bare for singler, men også dem, som har været i et forhold i længere tid.

Vi har sat os for at undersøge, hvad der skal til, for at skabe den perfekte date med din kæreste. I samarbejde med stifter af sexlegetøjs shoppen Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har vi fundet 3 ting, som I kan lave på daten.

 

Tre forslag til date-night med kæresten

1 Genopfind den første date

Husker du, hvordan I mødtes? Sommerfuglene i maven, blussen i kinderne og nervøsiteten ved den første date? Nu skal du genfinde de følelser og gå på den præcis samme date, og der er garanti for at genfinde kærligheden sammen med din kæreste igen.

Her er det ligegyldigt, om den første date var på en bænk i en park, på en hyggelig café eller på en restaurant. Bare det, at du sammen med din kæreste kan dele de gamle minder, og sammen skabe nye, betyder en hel del for forholdet.

2 Find massageolien frem

Findes der noget bedre end en god omgang massage? Kombinationen af velvære og den intimitet, som opstår, vil uden tvivl vække både følelser og lyster hos jer begge. Når I kommer hjem efter at have genoplevet jeres første date, kan du finde massageolien frem og give din kæreste en omgang massage.

Gør oplevelsen ekstralækker for jer begge ved at tænde nogle stearinlys, sætte hans yndlingsmusik på anlægget og dæmpe lyset. Og så kan du finde en lækker olie frem. Det kunne være en Karma Sutra Massageolie. Måske ender massagen med at være forspil til god sex.

3 Overrask i soveværelset

Bring it on. På en date-night kan det være en fordel at bryde vanerne i soveværelset, og i stedet prøve nogle helt andre ting. Måske har I længe talt om at prøve en bestemt sexstilling eller noget bestemt legetøj, men I har aldrig fået gjort noget ved det. Nu er muligheden der for det.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har et godt forslag til dig og din kæreste:

”Er du i tvivl om, hvordan du skal overraske din partner, er universet med Mr. Grey og Anastasia Steele altid et godt sted at starte. Her kender vi rollerne fra bøgerne og filmen, og det gør det nemmere at leve sig ind i en ny leg og fantasi sammen med sin kæreste. Prøv et BDSM-Begyndersæt, da det vil have de ting, som du skal bruge i starten”

Daten har været fuld af intimitet, kærlighed og frække overraskelser, så I har helt sikkert fået et nyt syn på hinanden – på den gode måde.

Annoncørbetalt indhold – Sinful.dk