Sådan kan din kæreste give dig orgasme, selvom han ikke er hjemme

Se, hvordan din kæreste kan give dig orgasme, selvom han slet ikke er hjemme.

author
Anja Bruneskjold

Nogle gange kan det være ret svært at få en orgasme. Og selvom det er helt normalt, kan det virkelig være frustrerende. Men kan det virkelig passe, at din kæreste faktisk kan give dig orgasme, selvom han ikke engang er hjemme?

I kan have sex, selvom I er adskilt

For nogle kan det måske virke en anelse grænseoverskridende at begynde at bruge sexlegetøj. Men måske kan det være en hjælp, hvis I på forhånd forbereder jer lidt på, hvordan I skal gribe det hele an. Faktisk kan det også være ret grænseoverskridende at bruge sexlegetøj SAMMEN med kæresten. Men du kan altid lægge ud med at prøve at finde noget sexlegetøj, du kan bruge, når du onanerer alene. Men din kæreste kan også blive en del af din sexleg … Også selvom han slet ikke er hjemme.

Hvis I godt kunne tænke jer at kaste jer over sexlegetøj sammen, kan denne We-Vibe Sync-parvibrator faktisk være en rigtig god løsning. I KAN bruge den sammen, for det er jo en PARvibrator, men din kæreste kan faktisk også give dig en orgasme, selvom han slet ikke er hjemme. På den måde kan I bruge sexlegetøjet sammen uden rent faktisk at befinde jer det samme sted. Det er da ret smart.

Vibratoren kan styres med en app

Faktisk kan du hente en app til din telefon, som du kan bruge til at styre vibratoren med. Det betyder altså, at du kan placere den sådan, at den stimulerer både klitoris og G-punktet på samme tid og så bare vente på, at din kæreste sætter den i gang. Det er altså lidt sjovt.

I kan også bruge vibratoren sammen

Det er smart, at din kæreste kan give dig orgasme, selvom han slet ikke befinder sig samme sted som dig, men I kan altså også bruge den, når I er sammen og har sex. Vibratoren skal op i dig, så den stimulerer dig på både indersiden og ydersiden – altså ved G-punktet og klitoris. Samtidig skal din kæreste trænge ind i dig. Så ja, den ene ende af vibratoren skal op samme sted som din kærestes penis – det kræver måske lidt øvelse. Det vil være fantastisk for jer begge to, for I vil kunne mærke de lækre vibrationer, mens I har sex. SÅ win!

Læs også: Derfor burde du ALDRIG have sex på badeværelset

Den smarte parvibrator kan købes hos Sinful.dk til 695 kroner.