Singlesex

Sex

Sådan kan du få sex som single

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den september 28, 2017

Når man har en kæreste, er man så heldig, at man kan få sex lige så ofte, man ønsker. Men når man er single, er det en anelse mere besværligt. Der ligger ikke ligefrem nogen klar i sengen hver aften. Men hvad kan du så gøre for at få sex som single? Det skal vi fortælle dig.

Hold en singlefest

Hold en fest for singler, hvor alle inviterer andre singler med også. På denne måde kan du møde andre singler, du ikke har mødt før. Der er helt sikkert en fyr eller to imellem, der også trænger til sex.

Hold dig ikke tilbage, når du er i byen

Egentlig skal du bare opføre dig som en mand, når du er byen. Ser du en fyr, du gerne vil sætte tænderne i, jamen så læg ikke skjul på det. Han kommer ikke bare til dig, ved at du står og blinker forførende med dine lange øjenvipper. Gå over til ham. Tal, flirt, rør. Det er måske lige offensivt nok, hvis du bare går over til ham og siger ‘Hej, skal vi knalde’?. Men gå all in på flirt og vis, at du vil have ham – for en nat i hvert fald.

Tinder

Mange er på Tinder for at finde en kæreste. Men der er lige så mange, der bare er der for at finde en at knalde med. Det kan du udnytte, når du virkelig trænger til sex. På Tinder er det ikke mærkeligt at skrive til en fremmed fyr, om I skal drikke vin i aften hos dig. Manden er (forhåbentlig) ikke dum og ved, hvad det betyder. Sexytime. Men måske det er en god idé, hvis du lige har skrevet lidt med ham inden, så du sikrer dig, at det ikke er en eller anden stjernepsykopat.

Få dig en bolleven

Du kan sagtens få regelmæssigt sex, selvom du er single, du skal bare få dig en bolleven. Det vigtige er bare, at I begge ved, at det ikke er mere end sex. Det er noget rod, hvis det ikke er meldt tydeligt ud fra starten. I skal ikke ende med at have nogen følelser i klemme. Det skal være sjovt. Det skal være frækt. Og det skal være hamrende god sex. Men husk, der er syv ting, du ikke burde gøre med din bolleven.

Tag på ferie

Okay, det her virker måske som en lidt dyr løsning for at få sex. Meeen, når man er på ferie, er det lidt som om, at man mister alle hæmninger. Og når først hæmningerne er smidt langt væk, er det meget nemmere for dig at få sex. Og så er der altså bare noget spændende og eksotisk ved at være sammen med en udenlandsk fyr.

 

Mere om