Sex

Sådan kan du tænde din fyr, og han vil være dig taknemmelig

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den juli 26, 2016

Nogle gange er der tørkeperioder i soveværelset. Zero action. Lukket for det varme vand. Men du kan så let som (næsten) ingenting være din egen VVS’er og få vand i hanerne igen. Altså. Det, vi mener er, at du kan tænde fyren igen.

Vi giver syv nye grunde til, at din fyr vil takke dig.

1 Sexting

Send flere frække sms’er i løbet af dagen, og fortæl ham, hvor meget lyst du har til ham, og hvad du vil have, han skal gøre ved dig, når I ses. Han vil ikke kunne lade være med at kigge på sin telefon, når han modtager beskeder fra dig, eller få et lumsk smil på læben.

2 Den gode gerning

Du har “tilfældigvis” købt en ny massageolie (der også kan bruges som glidecreme). Spørg om han ikke vil massere dine ømme balder, der er så ømme efter træningen dagen før, at de helt bestemt kræver ekstra opmærksomhed.

3 Sensual shower

Overrask ham i badet. Det gør ikke noget, hvis du samtidig har en hvid t-shirt på. Du kan jo lave din egen Miss Wet T-Shirt-konkurrence – din dommer vil helt sikkert give dig toppoint.

4 Det pikante

Byd din fyr velkommen kun iført sexet blondeundertøj, hofteholder og høje hæle. Og nej, han synes ikke, det er fjollet, at du venter på ham i den mundering.

5 Forventningens glæde

Fortæl ham en fantasi, du gerne vil have, I udlever om aftenen. Den vil med garanti fylde hans tanker hele dagen.

6 Tag dig tid

Når du har taget et dejligt, varmt bad, masserer du din nøgne krop ind i bodylotion foran din mand. Det ene ben op på kanten af en stol og start helt nede fra foden – og tag dig god tid. Husk brysterne!

7 Du kan knap nå

Du vil ikke få nogle negative bemærkninger, hvis du begynder at gå rundt derhjemme i en top og et par sexede trusser. Og det vil slet ikke gøre noget, hvis du (med ryggen til din fyr) “tilfældigvis” må strække dig ind over spisebordet for at nå eller for at nå øverste hylde i skabet, mens han kigger. Giv eventuelt et lille nydelsesstøn, og han vil ikke kunne holde fingrene fra dig.

 

Rigtig god fornøjelse.

Mere om