Sex

Sådan kan I gøre sex endnu bedre

Sponseret

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den december 12, 2017

Vi kan godt blive enige om, at sex er dejligt. Der er ikke noget bedre end en orgasme, og det er en fantastisk følelse, når der er en god seksuel kemi mellem jer. Men selvom du måske tænker, at du har et godt sexliv, er det faktisk muligt at gøre sex endnu bedre. Det lyder ikke dårligt, vel? Det eneste, du skal bruge, er glidecreme.

Hvorfor gør glidecreme sex endnu bedre?

Det er generelt misforstået, at man kun skal bruge glidecreme, hvis man har problemer med at blive våd forneden. Jo, det kan glidecreme også hjælpe dig med. Men rent faktisk burde glidecreme være en fast del af natbordsskuffen af en hel anden årsag. Du skal se glidecremen som en bonus. Noget, der er med til at gøre noget så lækkert og dejligt som sex, endnu bedre.

Det er en dejlig følelse, når han er oppe i dig. Det er jo ikke breaking news. Men glidecremen går simpelthen ind og øger nydelsen, når I knalder. For det første, fordi glidecreme højner sensitiviteten hos både dig og ham, og for det andet, fordi det generelt vil føles mere smooth og nemt – for jer begge. Du skal altså se glidecreme som et stykke sexlegetøj i sig selv i stedet for kun et decideret hjælpemiddel. Et stykke sexlegetøj, der kan hjælpe jer med at gøre sex sjovere og dejligere.

Der er skam flere fordele

Det samme gælder altså også, når du skal onanere. Så hvorfor ikke forkæle dig selv under solosex med en lækker orgasmecreme, der hjælper med at højne sensitiviteten, så det føles ekstra godt? Jeg synes i hvert fald, at det er lidt dumt at lade være. Du kan for eksempel vælge denne orgasmecreme, Sense Me Oh Yes fra RFSU, der ovenikøbet stimulerer klitoris.

En anden fordel ved at benytte glidecreme er selvfølgelig også, at hvis lysten er rigtig høj – du ved, den der følelse, hvor man bare gerne vil flå tøjet af hinanden, så vil glidecreme hjælpe jer med at droppe forspillet, så han kan trænge op i dig fra første sekund. Det er der også noget frækt og dyrisk over, hvilket er svært uden glidecreme. Her burde I vælge en type glidecreme, som Sense Me Magic Glide fra RFSU, hvor glideeffekten holder i længere tid.

Hvis du har problemer med rifter, ødelægger det også noget af oplevelsen. Vi ved alle, hvor nas en rift forneden kan gøre. Der er mindre risiko for at få rifter, hvis du bruger glidecreme. Årsagen til dette er, at en god glidecreme mindsker gnidningsmodstanden, når han er oppe i dig.

Så uanset hvor god sex I har, glider det seksuelle langt bedre, når man hiver glidecremen med i akten. Så drop tanken om, at det er et hjælpemiddel, og se glidecreme som noget, der kan gøre sex endnu bedre.

 

Artiklen er sponseret af RFSU