hans sæd

Sex

Sådan påvirker hans sæd dig

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den september 8, 2016

Du har sikkert hørt en masse omkring sæd. At det er den rene vitaminbombe, eller at det er det bedste anti-age produkt, der findes. Vi synes herinde, at det er på tide at få svar på, om rygterne taler sandt, eller om de skal smides langt ud af vinduet.

Fuld af antioxidanter

Den er god nok. Sæd er fuld af antioxidantet, der hedder Spermin, som jo er guld værd, når vi snakker om hudpleje. Det betyder, at du kan mindske linjer og få styr på dine bumser – antioxidanterne i sæden forebygger nemlig også nye udbrud.

Op med humøret

Har dit humør fået et dyk, og går du og føler dig små-deprimeret, så skal du altså have sex. Du kan også sluge sæden, men de humørforandrende hormoner, der er i sæd, påvirker dig også, selv hvis han bare kommer oppe i dig.

En proteinbombe, meeeen…

Det kan godt være, at sæd indeholder en masse protein, men hvis du overvejer at skifte din proteinshake ud med et blowjob efter din træning, så er det nok ikke lige dét, der gør forskellen på dit træningsresultat.

En kalorielet snack

Du skal ikke været bange for at vægten stiger, hvis du tit giver ham et blowjob, hvor du sluger. Der er mellem fem og 25 kalorier i hver portion. Så det skal ikke være den slanke linie, der holder dig tilbage.

 

Kilde: MedicaldailyCosmopolitanGreatist

Mere om