Hvordan kan man have sex på festival?

Sex

Sådan bliver sex på festival en lækker oplevelse

Sponseret

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den juni 25, 2018

Okay, okay, okay – alle, der har prøvet at have sex på festival, ved, hvordan det kan være noget så svedigt, beskidt og faktisk også ret ulækkert. Men samtidig er det jo også megafrækt, lækkert og sjovt. Så hvordan er det liiiiige, alle de ting kombineres til en herrelækker oplevelse? Let’s see.

LÆS OGSÅ: Det skal du altid huske, når du intimbarberer dig (link)

De perfekte omgivelser

Omgivelserne giver jo lidt sig selv, I know, men derfor kan man jo godt gøre dem lidt lækrere. Et telt er et telt, og sådan er det. Der er koldt og vådt, når det regner, og der er ulideligt varmt, når solen står på. Men hvis du vil gøre det lidt lækkert, så teltet er helt klar til løjer, kan du jo passende forberede dig lidt.

Det er måske ikke ligefrem planlagt at have sex på festival, men hvis nu du har overskuddet, så snakker vi altså kun lige om fem minutters forberedelse enten hver dag eller en dag, hvor du tænker: ‘I dag er dagen’.

De små ting gør en forskel

Start med at puste din luftmadras helt op. Du ved godt, hvordan den bliver lidt slatten og doven efter en nats søvn, ikke? Altså madrassen. Det hele er lidt sjovere og rarere, hvis den er spændstig – ja, jeg snakker stadig om madrassen…

Strø så lidt kondomer rundt omkring i teltet – på den måde kan I meget hurtigt, og uden det bliver akavet, finde et kondom, når tiden er til det. Og så løsner det jo også stemningen lidt, når det ser ud, som om du bare er klar på løjerne. Læg en pakke med Intim Vaskeservietter fra apotekets klar, men læg også en i din venindes telt eller kabine. Det er nemlig virkelig rart for dig, hvis du altid har dem til rådighed, så du føler dig ren og ikke er fyldt med bakterier.

Smid alle dine brugte trusser og tøj generelt ned i din taske ovre i hjørnet, så det ikke ligger og roder. Orden i teltet er jo ikke som orden hjemme i soveværelset, men derfor kan man godt prøve at komme derhenad. Den gode festival- og teltstemning skal jo også bevares, det er klart, men det kommer vist helt naturligt.

His or hers

Men hallo – det kan jo også være, sexakten kommer til at foregå i HANS telt, og hvad gør du så? Tja, så kan du i hvert fald ikke rigtig gøre det hyggeligt, men du kan stadig sørge for at være ren og klar til ham. En pakke med apotekets Intim Vaskeservietter kan nemlig snildt være i din bæltetaske, så du har rig mulighed for lige at vaske dig dernede både inden og efter. Du behøver jo ikke gøre det lige foran ham…

Klar, parat, start – og slut

Både før og efter sex er det vigtigt, at du sørger for at blive ordentlig ren forneden. Det bliver bare ikke en lækker oplevelse, hvis du ender med at ødelægge balancen dernede på grund af en masse fremmede bakterier. Bakterierne kommer jo både fra ham, men de har altså også bare fri adgang, når du har sex så åbent et sted som eksempelvis i et telt på en festivalplads.

Hvem gider egentlig slutte en nice festival af med ubehag forneden? Når du renser dig med servietterne, rengør og plejer de huden, og glycerinen og mælkesyren deri er med til at bevare hudens naturlige fugtbalance. Hvis du vil løsne stemningen og grine lidt af løjerne bagefter, synes jeg helt klart også, at du skal tilbyde ham en serviet bagefter. Det er jo bare en god gerning, ikke? Og så er det da meget mere behageligt for ham og hans penis end en tør, kradsende serviet.

Psst! Lad servietterne blive i din bæltetaske, så du altid har dem ved hånden, når du skal på toilettet. Det smarte er også, at servietterne kan skylles ud i toilettet! Vi ved jo, at Roskilde Festivallen eksempelvis har valgt at opgradere deres toiletter til træk/slip i år. Og thank God for det!

Artiklen er sponseret af apotekets

Læs mere på: apotekets.dk