Sådan skal din kæreste røre din klitoris, når I har sex

Det er virkelig forskelligt, hvordan piger synes, man skal røre klitoris. Se bare denne undersøgelse.

author
Anja Bruneskjold

Du har sikkert allerede tusindvis at tricks til at røre klitoris, når du onanerer. Men hvad med din kæreste? Er han eller hun helt med på, hvad du bedst kan lide? Eller er du endda SELV i tvivl om, hvordan du vil have det? Måske skulle du vise din kæreste denne artikel. Det er jo slet ikke utænkeligt, at du faktisk kan opnå nogle af de vildeste orgasmer.

Forskellige teknikker til at røre klitoris

Det er altså ikke, fordi der kun findes én bestemt måde at røre klitoris på, for at det kan føles skønt. Og desuden er det jo i virkeligheden meget individuelt, hvad man godt kan lide. Det din veninde er helt vild med, kan sagtens være noget, du virkelig ikke kan fordrage.

Der er flere ting, man kan gøre, hvis du for eksempel gerne vil have orgasme flere gange under sex. Men nogle gange handler det ikke kun om, hvad DU kan gøre. Det handler i lige så høj grad om, hvordan din kæreste eller sexpartner beslutter sig for at røre din klitoris. I denne undersøgelse har forskere undersøgt, hvordan over 1000 kvinder allerbedst kan lide at blive rørt på klitoris.

For mange kvinder, faktisk 67 procent af kvinderne fra undersøgelsen, var det skønt at lægge ud med ikke DIREKTE at røre klitoris. Det handlede mere om at røre RUNDT OM. Og faktisk kan det også gøre ondt, hvis I lægger ud med sex, hvor klitoris er helt tør. Nogle gange, kan det altså være smart at bruge lidt længere tid på forspillet …

Det er ikke, fordi det ikke føles rart, hvis din kærester stimulerer klitoris. Der er i hvert fald mange piger, der virkelig godt kan lide det. Faktisk sagde to tredjedele af kvinderne fra undersøgelsen, at de gerne ville røres på klitoris på et eller andet tidspunkt under sex.

Så HVORDAN skal kæresten røre klitoris?

Det er virkelig vanskeligt at give et klart svar på, hvordan din kæreste skal røre klitoris. For det er SÅ forskelligt fra pige til pige. Nogle kan godt lide, at klitoris bliver stimuleret ved, at fingrene ligesom laver cirkler på og omkring klitoris. Og andre er helt vilde med, at det er meget blødt og forsigtigt. Det er en god idé, hvis du virkelig kommer til at kende dig selv og din klitoris supergodt. På den måde kan du nemlig også lettere fortælle en kæreste, hvad han eller hun skal gøre.

Læs også: Derfor falder han altid i søvn LIGE efter sex