Sex med bryster

Sex

Sådan skal du bruge dine bryster i sengen

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den juni 1, 2017

Sex mellem dine bryster og kæreste er rent faktisk en ting. Det kommer måske bag på dig, men det er det. Han vil elske det, men hvad, der er endnu bedre, er, at det også er ganske lækkert for dig. Det kan godt være lidt svært i starten, men når I har knækket koden, vil det føles awesome.

Smør dem ind i glidecreme

Han skal nemlig glide sin penis mellem dine bryster. Det er ikke særlig rart for ham eller dig, hvis han skal dry humpe dem, til du får hudafskrabninger. Derfor skal du smøre dem godt ind i glidecreme, og så kommer det til at køre som smurt *høhø*. Nu hvor han alligevel er deroppe af, kan du skiftevis give ham et blowjob og lade ham køre den mellem dine bryster. Det er den perfekte måde at få en pause fra blowjobbet, når du føler, at en gagreflex nærmer sig.

Prøv forskellige stillinger

Den mest oplagte stilling er, at du ligger på ryggen og han oven på dig. Men faktisk er der mange måder at dyrke sex med dine bryster. Prøv jer lidt frem, og leg lidt med det. Måske er det ham, der skal ligge på ryggen, mens du ligger oven på ham?

Klem dine bryster

Når vi piger ligger på ryggen, har vores bryster det med at glide til hver sin side, så de nærmest gemmer sig nede i din armhule. Hey, det er helt naturligt, og det er der altså ikke noget galt i. Men det får han ikke supermeget ud af. Husk derfor at klemme dine bryster sammen, så han får den der strammende effekt, som var han oppe i dig.

Nipple orgasme

Er det kun ham, der skal have noget ud af det her? Nope. Det er muligt at få en orgasme ved hjælp af dine nipples. Derfor skal du få ham til at lege med dem og nive dem blidt, så du også kan få noget ud af alt det her bryst sex.

God fornøjelse!

Mere om