Under sex

Sex

Sådan slipper du for de irriterende situationer under sex

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den august 12, 2016

Det er meningen, at sex skal være godt, så du kan slippe dine tanker helt og følge dine lyster. Desværre bliver det bare lidt svært, når der dukker uventede situationer op under sex. Eller når du ved at det mest irriterende venter, når I er færdige.

Vi har samlet de mest irriterende ting, der sker, når man har sex, og fundet forklaringen på hvorfor de sker.

Lort på tissemanden

Ja, den kræver måske ikke så meget forklaring, men det er bare så upassendende, pinligt og irriterende, når det sker.

Du kan faktisk godt gøre noget for at undgå det sker. Du skal have været på toilettet kort tid inden – og undgå stærk mad, det kan sætte lidt ekstra gang i det.

Det løber

Kender du det, at du skynder dig ud på toilettet, så snart han er kommet? Og du sidder der i lang tid for at være sikker på, at hans sperm er helt ude? Hvis du kender den situation, så kender du helt sikkert også den næste. En time senere løber der lige lidt mere ud i dine trusser, og så kan du ellers gå og føle, at du har tisset lidt i bukserne.

Sperm og dine egne safter bliver fanget oppe i dig, og det sidste siver ud, når du får presset på en bestemt måde. Du kan prøve at undgå det ved at sidde lidt længere på toilettet, og presse lidt mere. Brug eventuelt et trusseindlæg et par timer bagefter, indtil du har fundet den rette teknik.

Skedeprutter

For det første, er det ikke et nice ord, og for det andet er det irriterende, når det sker. Midt i det hele prutter du ud af skeden. Det sker ud af det blå, og du kan ikke holde dem tilbage.

De kommer, fordi der kommer luft op i din skede, og det skal ud igen. Heldigvis er der et par ting du kan gøre, hvis du synes, at skedeprutter er pinlige og vildt irriterende.

Undgå stillinger som doggy style og hvor du ligger på ryggen med løftet numse. I de stillinger er der nemlig stor mulighed for, at han får pumpet luft ind, hvis man kan sige det sådan.

Har I alligevel kastet jer ud i en god doggy style, så kan du forsigtigt glide ned på maven, men inden du lægger dig helt ned på maven glider du om på ryggen.  De kan holde nogle af skedeprutterne tilbage, til du kommer ud på toilettet.

Klam snask

Når man skifter stilling under sex er det bare en rookie mistake at kigge på hans stivert. Det sker tit, at den er fuld af ulækkert snask. Noget hvidt og klumpet noget. Og han er jo ikke kommet, så det stammer jo fra dig. Men det er jo helt naturligt.

Vores skedesekret skifter farve og konsistens gennem vores cyklus hver måned. Det betyder (desværre) at det nogle gange er hvidt og tykt. Der er ikke noget, du kan gøre ved det. Har du dog en lang periode med tykt udflåd, bør du lige tage en snak med din læge. Det kan være tegn på svamp.

Det lugter

Hvorfor er det lige, at der kommer alle mulige mærkelige lugte dernede fra? Svaret er naturligt, selvom det ikke bliver mindre irriterende af det. Vores skedesekret består blandt andet af en masse forskellige mikroorganismer, hvor mælkesyrerbakterier er nogle af dem. Sekret har en lav ph-værdi, så den er sur. Hans sperms ph-værdi er højere, og når de to blandes, kan det lugte.

Lugten er naturlig og forsvinder hurtigt, men hvis du lugter forneden i en længere periode, bør du igen tale med din læge. Det kan være en ubalance i ph-værdien, der skal rettes op på.

Mere om