Det afslører din musiksmag om dit sexliv

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Kan det virkelig passe, at der findes en sammenhæng mellem musik og sex? Yes, det kan det. Ifølge en undersøgelse afslører din musiksmag nemlig en hel del om, hvilken type sex du foretrækker.

De mere end 1000 personer, der deltog i undersøgelsen, var alle musikelskere – og alle seksuelt aktive. 57 procent af deltagerne var overordnet tilfredse med deres sexliv. Men samtidig viste det sig, at graden af tilfredshed varierede … I virkeligheden var det nemlig en sammenhæng mellem musik og sex, der var afgørende. Men hvordan det? Jo, det viste sig nemlig, at deltagernes musikpræferencer afspejlede, hvor tilfredse de i virkeligheden var med deres sexliv. Og til dels også, hvilken type sex de foretrak.

Læs også: Elsker du denne type tabusex? Så har du det BEDSTE sexliv

Én musikgenre er den bedste, når det handler om sexlivet

Hvis du ikke selv er supertilfreds med dit sexliv, så kan det være, du skal prøve at lytte til noget andet musik. Det er naturligvis ikke det fedeste i verden, hvis du i virkeligheden elsker en bestemt type musik. Men undersøgelsen viste, at folk, der var helt vilde med countrymusik, faktisk var dem, der var allermest tilfredse. Hele 66,3 procent af de, der lyttede til country RET så tilfredse med deres sexliv.

Folk, der primært lyttede til blues, var også tilfredse generelt. Hele 64,3 procent af dem, der lyttede til blues, afslørede nemlig, at de var glade for deres sexliv.

Læs også: Det BEDSTE sted i hjemmet at have sex

Hvem er så MINDST tilfredse?

Det er ikke umiddelbart, fordi nogle fra undersøgelsen generelt var utilfredse med deres sexliv. Men de personer, der elskede musik fra heavy metal- eller popgenren, var mindst tilfredse. Kun 57,9 procent af de metalfans, der deltog i undersøgelsen, var tilfredse, mens 57,2 af undersøgelsens popfans var det. Til gengæld kom det frem, at den foretrukne sexstilling blandt metalfans var reverse cowgirl.
Og de personer, der var vilde med hip hop var også ret tilfredse – men det var samtidig dem, der MINDST kunne lide at give deres sexpartner oralsex.

Læs også: Sexstillinger fra A til Z: Hvis du kender 15 ud af 26 stillinger, kan du kalde dig for ‘sexpert’