Sex der går galt

Sex

Denne sexstilling sender flest en tur på skadestuen

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den september 9, 2016

En 13-årig lang undersøgelse har konkluderet, hvilken sexstilling der nærmest kunne være set i en komediefilm. Vil du lade dig stoppe af undersøgelsen?

Et brud

Det er et brud på fyrens diller, der sender par en tur på skadestuen – altså når det handler om en sexskade. Det viser en brasiliansk undersøgelse, der er foretaget over 13 år.

Utrolig nok var der mange fyre, der ventede op til seks timer med at tage på skadestuen, selvom halvdelen hørte et højt knæk under samlejet. Lad os tælle ned fra tredjepladsen og finde den farligste sexstilling.

På 3. pladsen

Nummer tre på listen over de farligste sexstillinger er missionærstillingen. Hele 21 procent af de fyre, der ender på skadestuen med et brud på dilleren skyldes missionærstillingen.

Det er faktisk lidt utroligt, når det er den stilling, hvor fyren bedst selv kan kontrollere bevægelse og styrke.

På 2. pladsen

Med 29 procent er doggystyle nummer to på listen. Igen er det fyren, der oftest styrer hastighed og styrke. Måske er det i hans store sexboble, at han mister kontrollen og støder til fra en lidt forkert vinkel?

På 1. pladsen

Hele 50 procent af tilfældende skyldes den klassiske cowgirl. Vildt, at sex i badet ikke er på denne top tre.

Men altså de mange brud, formoder forskerne, sker, fordi kvinden lægger hele sin kropsvægt på pikken, og den ikke kommer op i hende, som den burde – den rammer lige ind i noget hårdt på vejen.

Av… Men tager du chancen i aften?

Kilde: Lifestyle.yahoo.com

Mere om