HER er den farligste sexstilling, som sender flest på skadestuen

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Sex er sjovt. Sex er dejligt. Men sex kan faktisk også være farligt. Har du nogensinde overvejet, hvilken sexstilling, som er den farligste? Nu får du svaret. En 13 år lang undersøgelse har nemlig fundet frem til den farligste sexstilling. Tør du at læse videre?

Læs også: DENNE farlige ting skal I passe på med at gøre under sex

Hvad er den farligste sexstilling så?

Du har måske gættet, at det handler om fyrens penis, når vi snakker om den farligste sexstilling. Det viser sig nemlig, at den sexskade, som sender flest personer på skadestuen, er brud på penis. Yes, penis kan brække. Ifølge undersøgelsen var der – utroligt nok – enormt mange af de adspurgte fyre, der ventede i op til seks timer, før de tog på skadestuen med deres brækkede penis. SEKS TIMER. Og det var altså selvom de hørte et højt “knæk” under samlejet. Av! Men hvilken sexstilling er dog så farlig, at den kan brække hans penis? Lad os tage en top tre.

Læs også: De prøvede en ny sexstilling HVER DAG i en uge – DET skete der

. 3. pladsen

Nummer tre på listen over de farligste sexstillinger er missionærstillingen. Hele 21 procent af de fyre, der i undersøgelsen endte på skadestuen med et brud på dilleren, skyldtes missionærstillingen. Det er faktisk lidt utroligt, når det er den stilling, hvor fyren bedst selv kan kontrollere bevægelse og styrke. Am I right?

. 2. pladsen

Med 29 procent var doggystyle nummer to på listen. Igen er det jo fyren, der oftest styrer hastighed og styrke. Måske er det i hans store sexboble, at han mister kontrollen og støder til fra en lidt forkert vinkel? Av, siger vi bare.

1. 1. pladsen

Hele 50 procent af tilfældene skyldtes den klassiske cowgirl. Vildt, at sex i badet ikke er på denne top tre. Ikke sandt? Forskerne fra undersøgelsen gik ud fra, at de mange brud, når pigen er øverst, skete, fordi kvinden lægger hele sin kropsvægt på penis. Og den så ikke kommer op i hende, som den skal.

Av … Tør du tage chancen i aften, efter du har læst om de her farlige sexstillinger?

Læs også: Sexstillingen, som ALLE piger hader