Sexfantasien, som de fleste fyre har

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det der med sexfantasier er altså ret normalt. Og du har da sikkert også selv en eller flere sexfantasier, som fylder mere i dit hoved end andre. Det samme gælder fyre … Ifølge en undersøgelse er der i hvert fald særligt én sexfantasi blandt fyre, som altså er reeet populær.

Hvad er den mest populære sexfantasi blandt fyre?

Mange kvinder har en sexfantasi, der handler om at være utro. Og faktisk med en HELT bestemt person. Den fantasi har mange mænd også … Men lige DENNE fantasi er altså en sexfantasi blandt fyre, som er ret populær. Og for nogle lyder den måske næsten cute … Mange mænd fantaserer nemlig om, at han selv og partneren får orgasme SAMTIDIG, når de har sex. Jep, du læste rigtigt.

Over halvdelen af de 4400 fyre, der deltog i en undersøgelse, fortalte i hvert fald, at det der med at få orgasme samtidig med sin partner, var noget af det frækkeste og mest sexede, de kunne komme i tanker om.

Læs også: 5 tips til, hvordan I kan pifte sexlivet op, hvis I har været kærester længe

Hvor bliver orgasmen af?

For mange, særligt kvinder, kan det faktisk godt være svært at få orgasme ved samleje. Det gælder naturligvis ikke alle kvinder, men for nogle kræver det altså lige dét ekstra at nå klimaks.

Der findes naturligvis flere ting, I kan gøre, hvis det skal blive liiidt lettere at få orgasme samtidig. Måske skulle I prøve at se, om du for eksempel kan få orgasme ved at finde G-punktet? For mange er der nemlig noget nær orgasmegaranti, hvis du finder det.

Der findes flere forskellige sexstillinger, der er geniale, hvis du skal finde dit G-punkt. Men det kunne også være, I bare skulle fokusere på nogle heeelt andre ting, som gør jeres sexliv bedre..?

God fornøjelse!

Læs også: Denne type kæreste har det bedste sexliv