Sexhoroskop for september 2018

Vil du også gerne vide, hvordan dit sexhoroskop for september ser ud? Så læs med her.

author
Anja Bruneskjold

Hvordan ser første del af dit efterår mon ud? Umiddelbart lader det til, at du skal overveje, om dit kærlighedsliv er, som du ønsker det. Klik dig gennem galleriet, og se, hvordan dit sexhoroskop for september 2018 ser ud!

Jomfru

Fødselsdag: 23. august – 22. september

Allerede i begyndelsen af september vil du have ekstra meget lyst til sex og intimitet. Hvis du er i et forhold, vil du gøre særligt meget ud af, at der kommer ekstra meget sex på menuen. Måske vil du planlægge en romantisk weekendtur?
Hvis du er single, bør du være på stikkerne og have ALLE antenner ude. Så vil du nemlig hurtigt opdage, at dine muligheder for sex og flirt er noget nær uendelige.

Læs også: Derfor siger han nej til sex

Vægt

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Når vi nærmer os den 9. september, vil planeten Venus påvirke din sexlyst. Det er, som om du søger lidt mere connection og dybde i dit sexliv. Der er romantik i luften! Men mangler du romantiske idéer? Så tjek disse romantiske ting, du kan gøre for en fyr.
Hvis du er single, så er det bedste tidspunkt for dating, flirt og sex, når vi kommer om på den anden side af den 10. september.

Skorpion 

Fødselsdag: 23. oktober – 21. november

Du vil i den grad begynde at overveje, om dit forhold virkelig er det, du inderst inde ønsker dig. Vil du måske hellere noget heeelt andet? Eller ER du egentlig lykkelig?
Som single vil du måske opdage, at en tæt relation, en ven for eksempel, giver dig helt andre signaler, end hvad du er vant til. Men tænk dig om! Det kan gå både godt og grueligt galt.Ligegyldigt om du er single eller ej, hjælper Mars dig i denne måned med din kommunikation. Det er nu, du skal sige præcis, hvad du ønsker i sengen.

Læs også: Derfor gør et æble om dagen dig mere tændt

Skytte

Fødselsdag: 22. november – 21. december

Du vil nok opleve, at kærlighedslivet byder på en del uforudsigeligheder i september. Og det kan faktisk både være dejligt og frustrerende. Men det er en udfordring, du sagtens kan tackle i hvert fald.
Hvadenten du er single eller i et forhold, så vil du i en eller anden grad blive konfronteret med enten en gammel hemmeligheden eller en hemmelig flirt. Det kan godt lade sig gøre at lægge låg på. Men kun for nu. Inden du ser dig om, vil fortiden hjemsøge dig.

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december – 19. januar

I september måned er omdrejningspunktet dit arbejde – og det er ligegyldigt, om du er single eller ej. Det er ikke, fordi du har mere travlt, end du plejer. Men måske er den flirt, du har kørende med en kollega slet ikke så uskyldig, som du tænkte.
Du har brug for balance mellem din arbejds- og kærlighedsliv. Og måske bør du også overveje, om virkelig får det, du har brug for i sengen.

Vandmand

Fødselsdag: 20. januar – 18. februar

Månen påvirker din seksualitet i begyndelsen af måneden – og du vil helst være intim med en, der virkelig betyder noget for dig. I midten af september begynder du at blive presset på tid, fordi du ønsker at prioritere tid med dig selv. I den forbindele vil du opleve, at du kan være mere til stede overfor din kæreste eller flirt.
I slutningen af måneden er det oplagt at gøre lidt ekstra ud af alting. Måske er det nu, du skal finde dit frækkeste undertøj frem og overraske ham?

Læs også: Dette sted på kroppen skal han røre dig ifølge dit stjernetegn

Fisk

Fødselsdag: 19. februar – 20. marts

Du har mere travlt, end du måske i virkeligheden er klar over. Tag en slapper og prioriter din kæreste eller flirt. Det kan altså godt betale sig at investere tid i ham, du er vild med.
I slutningen af september løsner alting lidt op, og tingene bliver nemmere. Stemningen omkring dig bliver mere sensuel – og det skal du altså forsøge at udnytte!

Vædder

Fødselsdag: 21. marts – 19. april

Planeten Venus, der står for penge og kærlighed, spreder en reeet sexet energi omkring dig. Det er NU, at dit frækkeste undertøj skal findes frem!
Hvis du er i et forhold, vil du måske blive fristet til at vælge at skændes med din kæreste – blot for at holde gryden i kog. Det kan godt være, at makeup-sex er skønt, men pas på, du ikke tager den for langt.
Hvis du er single, er det særligt i slutningen af måneden, du vil møde en ny, der muligvis slår benene helt væk under dig.

Tyr

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Tidspunktet omkring den 10. september er helt perfekt til både romantik og dating. Det skal du i den grad udnytte.
Hvis du er single, bør du prioritere at gå ud med dine venner. Du vil møde masser af ret sexede mænd derude, som du helt sikkert bør tale med.
Hvis du er i et forhold, bør du invitere, din kæreste på et hot date – eller overraske ham med en lækker middag derhjemme. Du behøver ikke at spare på hverken læbestift eller stearinlys.

Læs også: Så meget sex har folk på din alder

Tvilling

Fødselsdag: 21. maj – 20. juni

Hvis du er i et forhold, så er du måske en af de typer, der giver liiiidt for meget i sengen i forhold til, hvad du selv får. Og det er ikke, fordi alting skal måles og vejes. Men er du glad for situationen, som den er nu?
Hvis du er single, vil du møde søde mænd i byen. Men prøv at undgå de steder, du og veninderne plejer at tage hen.

Krebs

Fødselsdag: 21. juni – 22. juli

Du gider ikke spilde tiden. Og INGEN kan løbe om hjørner med dig denne måned. Begyndelsen af dette efterår byder på større beslutninger, end du er vant til. Er du for eksempel tilfreds i dit forhold? Og har du egentlig mere lyst til at være single?
Hvis du ER single, vil du opleve, at du kommer tættere på folk, end du plejer. Du lader hurtigt en flirt eller date komme tættere på end normalt.

Løve

Fødselsdag: 23. juli – 22. august 

Det er, som om familien fylder ret meget denne måned. Har din kæreste overhovedet mødt din familie? Hvis ikke, er det måske på tide? Mærk godt efter i maven.
Hvis du er single, vil du løbe ind i en person, som stiller lidt flere personlige sprøgsmål, end du er vant til. Det kan virke lidt underligt i begyndelsen – men måske er det egentlig helt okay.
I slutningen af måneden vil du udstråle sex. Og det er altså ligegyldigt, om du er i et forhold eller single.

Kilde: Woman’sHealth