12 løgne om sex, du HELT sikkert har troet på

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Du har sikkert heeelt styr på det der sex, efter du er blevet voksen. Men da du var yngre, troede du garanteret på nogle af disse sexmyter. Og HVIS du gjorde, er du slet ikke alene. Der er nemlig rigtig mange mennesker, der har troet på disse 12 sexmyter, da de var yngre. Det skriver Zava Med.

I en undersøgelse fra en medicinalvirksomhed blev 1000 piger og fyre spurgt om deres seksuelle oplevelser. Den ene halvdel af de adspurgte var fra USA, og den anden halvdel var fra Europa. De 1000 personer blev blandt andet spurgt om, hvilke sexmyter de troede på, da de var yngre. Måske troede du også på nogle af disse sexmyter?

Læs også: 10 seksualundervisere afslører de mærkeligste spørgsmål, de har fået om sex

1. Store hænder

En af de mest hårdnakkede sexmyter er nok, at man kan gætte fyres penisstørrelse ud fra størrelsen på deres hænder. Over 60 procent amerikanere har troet på denne myte – og knap 40 procent europæere.

Læs også: Hvordan hænger penis- og skostørrelse sammen?

2. Ananas … ?

Omkring halvdelen af personerne fra undersøgelsen har troet på, at man kan ændre smagen på sæd, ved at spise ananas. Og de troede faktisk OGSÅ på, at en piges vagina både kan dufte og smage bedre, hvis pigen spiser ananas. Men kan det i virkeligheden passe?

Læs også: Få opskriften på verdens bedste Margarita-drink med kokos og ananas

3. Kys og kram

Omkring 30 procent af de adspurgte har på et tidspunkt i deres liv troet på, at sex er lig med kys og kram. Af alle de sexmyter, der findes, er det da en af de mere nuttede.

Læs også: Derfor HADER nogle mennesker at få knus

4. Storken

En anden nuttet myte er selvfølgelig, at storken kommer med nyfødte babyer til forældrene. Noget, som omkring en fjerdel af de adspurgte troede på, da de var yngre.

Læs også: 7 fyre fortæller, hvordan de havde det, da deres kæreste troede, hun var gravid

5. Dobbelt op

Over 20 procent af de adspurgte fyre troede engang på, at to kondomer giver dobbelt beskyttelse. Her var pigerne liiidt klogere. Det var nemlig 12 procent af de europæiske piger og 17 procent af de amerikanske piger, der troede på samme myte.

Læs også: 8 facts om kondomer, der vil chokere dig

6. Tis

Over 20 procent af fyrene har på et tidspunkt i deres liv troet på, at fyre tisser indeni pigen, når man har sex. Det er altså en myte, vi ikke håber, passer!

Læs også: Kommer der tis ud, når man får en sprøjteorgasme?

7. Farlig onani

18 procent af fyrene og 11 procent af pigerne har troet på, at man kan blive blind af at onanere. Vi håber, at alle HAR opdaget, at det altså ikke passer.

Læs også: Så mange mennesker dør hvert år af at onanere

8. Under vand

Liiidt for mange af de adspurgte – mellem 12 og 19 procent – har troet på, at man ikke kan blive gravid, når man har sex under vand. Don’t try this at home, kids!

Læs også: Er det sikkert at have sex i havet? Få svaret her

9. Toiletbrættet

Vi synes nok alle sammen, at offentlige toiletter er lidt klamme. Men at man rent faktisk kan blive gravid ved at “samle noget op” fra et toiletsæde, er liiige freaky nok. Alligevel var der altså stadig mellem 12 og 19 procent, der troede på denne myte. Og det var igen fyrene, der troede mest på det.

Læs også: Hvad kan du rent faktisk blive smittet med, når du sidder på et offentligt toiletbræt?

10. Holdbart kondom

Den her myte er næsten lidt skræmmende – for omkring 10 procent af fyrene har på et tidspunkt i deres liv troet på, at man kan bruge en frysepose som kondom. Argh, vi håber altså ikke, at de har forsøgt sig med den taktik.

Læs også: Kondomer holder ikke evigt – men hvorfor har de en udløbsdato?

11. Numsebaby

Vi er RET glade for, at denne myte ikke passer. Over 10 procent af alle adspurgte har troet på, at babyer kommer ud af … numsen. Yes, numsen. Av.

Læs også: 6 ting, der ændrer sig ved din vagina med alderen

12. Summertime

Gid det var så vel. Men ak … Det passer altså ikke, at piger ikke kan blive gravide, når det er sommer. Det var der faktisk hele syv procent af de europæiske fyre, der på et tidspunkt har troet. Men nej. Så husk gummi, ikke?

Læs også: 6 myter om penisser, du ikke burde tro på