Sexstillingen, som ALLE piger hader

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det er naturligvis forskelligt, hvilken type sex folk kan lide. Men ifølge en undersøgelse er der altså noget, der tyder på, at der særligt er én bestemt sexstilling som piger hader. Men hey – fyrene er faktisk heller ikke sååå vilde med den. Måske skulle den i virkeligheden bare forsvinde fra repertoiret?

Læs også: Den VÆRSTE ting ved sex ifølge piger

Kan du regne ud, hvilken stilling det er? Det drejer sig om standing 69. Altså, den klassiske 69’er, men stående. Det virker jo også bare superbesværligt at skulle stå op på den måde. Den ene part skal stå forholdsvis almindeligt – måske er det lettest at stå op ad en væg. Den anden part skal så hægte sig fast med benene om hovedet på personen op ad væggen – med ansigtet mod skridtet. Giver det mening? Ellers vil det måske hjælpe, hvis du simpelthen bare forestiller dig den klassiske, liggende 69’er, og bagefter forestiller dig samme position bare stående. Yes, det kan VIRKELIG være en udfording at udføre den stilling.

En standing 69 er ikke den eneste sexstilling, piger hader. Der er nemlig flere stillinger, som VIRKELIG er overvurderede. Det der med sex i badet kan for eksempel godt være liiiidt noget rod. Det lyder lækkert, men kan blive superakavet – OG farligt. Det er naturligvis ikke ALTID sådan. Så hvis I elsker at knalde i badet, skulle I måske bare prøve disse sexstillinger næste gang?

Hvis I mangler inspiration …

Selvom I stensikkert har det godt sammen, så kan det nogle gange være nice at spice sexlivet lidt op. Hvis I vil prøve en standing 69’er, skal I da helt sikkert hoppe ud i det. Men ellers findes der altså også mange andre sexstillinger, som måske er noget for jer. Ellers kunne det måske være sjovt at prøve verdens sjoveste sex-challenge.

Læs også: Sexstillingen, din kæreste vil ELSKE at prøve i sofaen