Sexstillinger fra A til Z: Hvis du kender 15 ud af 26 stillinger, kan du kalde dig for ‘sexpert’

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Okay, okay, okay, nu er det på tide at finde ud af, hvor stor en sexpert, du er. Det finder du ud af ved at se, hvor mange gode sexstillinger fra A til Z, du kender. Hvis du ikke kender stillingerne, er der også en lille beskrivelse af sexstillingen, så du måske kan blive inspireret til at prøve en ny stilling.

Læs også: 9 kvinder afslører, hvilken sexstilling de hader allermest

Analsex

Vi starter lige på og hårdt – nemlig med A for analsex. Analsex er, når han penetrerer dig i anus. Det kan for eksempel foregå i en doggystyle eller i en liggende doggy. Begge stillinger, vil du komme forbi i dette sexkartotek.

Buschaufføren

Klar til at køre en tur med bussen helt uden at grine? Læg jer i en doggystyleog få ham til at sætte sin venstre tommelfinger i din nummi (selvfølgelig kun, hvis du er til sådan noget – ellers lad ham bare bruge dine baller). Fingeren skal køre fra side til side, som om han kører en bus. Hans højre hånd skal så lægges på dit bryst, hvor han presser let, som om det er båthornet, han trykker på.

Cowgirl

Følelsen af, at det er dig, der bestemmer, hvor dybt han kommer op i dig, og hvor hurtigt det hele foregår, kan være virkelig dejligt. Han ligger på ryggen, du har et ben på hver side af hans hofte, og du sidder på dine skinneben. Så styrer du ligesom showet, cowgirl.

Doggystyle

Rigtig mange fyre er vilde med stillingen doggystyle. Stillingen går ud på, at du skal ligge på alle fire, og så skal han tage dig bagfra. Denne stilling kan både bruges i din vajajay og numse.

Edderkoppen

Den lyder farlig, specielt hvis du lider af araknofobi, men du kan være ganske rolig, den bider ikke. Du og din partner skal ligge på ryggen i sengen med benene rettet mod hinanden. I skal så begge hvile på jeres arme, så jeres overkroppe er lidt løftet fra sengen. Forestil dig, at I begge går krabbegang. Spred dine ben, og læg hvert ben over hans lår, så du har et ben på hver side af ham. Sørg for at smøre glidecreme på hans penis, inden I sætter jer i positionen.

Flyvende oralsex

Til denne stilling skal du bruge en pilatesbold . Du ligger på ryggen på den. Du skal læne dig helt tilbage, så du støtter dine hænder på gulvet, så du ikke mister balancen. Det kommer nærmest til at ligne, at du går i bro. Du kan også hvile dine ben på hans skuldre. Du vil føle dig helt vægtløs, og det er en lækker kombination, mens din partner går ned på dig. Læn dig helt tilbage, og nyd det.

Golden Gate

Denne stilling er blevet opkaldt efter broen Golden Gate i San Francisco, da I skal formes som denne. Stillingen har også et andet sjovt twist – at I skal være hele fire personer til at udføre den. Jep, stillingen er til en firkant. De to piger skal begge placere sig i en doggystyle med ansigterne mod hinanden. Nu skal de to fyre tage dem bagfra. Stillingen lægger op til, at pigerne kan kysse hinanden samtidig. De fire personer i sexakten er dermed formet som broen.

Hævet missionær

I denne stilling skal du lægge dig på ryggen med spredte ben og lægge to puder under din røv. Det ekstra løft gør det lettere for fyren, og det giver dig en lækker følelse og mulighed for stimulering af G-punktet.

Intersextion

Stillingen intersextion er også kendt som stillingen Sleeping Beauty. Den kan godt være lidt kompliceret, da begge fyrens ben skal være imellem dine. Det skal de, fordi det giver ham mulighed for at trænge helt op i dig i en vinkel, der ellers ikke er mulig. Den kan godt føles en anelse akavet, men når I først har gennemskuet den, vil I lære at værdsætte den.

Jack Hammer

Dette er en lidt aggressiv måde at knalde på. Men det han skal gøre er at penetrere dig virkelig hurtigt og i lange ryk, så han kommer helt op i dig. Når I knalder på denne måde, vil I høre den der ‘klask klask’ lyd. Det skal lidt ses som en tilføjelse til stillingen doggystyle.

 Kængurustylten

Bare rolig, I skal ikke bogstavelig talt bruge en kængurustylte. Stillingen har derimod fået sit navn, fordi du skal op at sidde på ham. Han skal bære dig, og så skal I være ansigt til ansigt, mens han støtter dig op ad væggen. Men ikke nok med det skal han bounce dig op og ned med hjælp fra sine knæ. På denne måde opstår den der kængurustyltebevægelse, og han kan på denne måde trænge længere op i dig end ellers. Husk at holde godt fast, så du ikke vælter af – nøjagtigt som på en kængurustylte, og ellers skal du bare nyde det.

Kuglen

Han skal starte med at sætte sig ned i sengen. Du skal bagefter sætte dig ovenpå ham – med ryggen til ham. Han skal have sine arme om dig, samlet foran på maven, så I er HELT tætte på hinanden. I skal begge rulle jer lidt sammen, så I sammen former en kugle med kroppen. Det skal I gøre, så han bedre kan komme til forneden. Ja, det lyder svært. Men hvis I bruger glidecreme, kan han meget nemmere glide sig ind i dig – endda også i den ret svære stilling.

Liggende doggy

Det gode ved en liggende doggy er, at du får fornøjelsen af, at han kan trænge ind i dig helt op til dit G-punkt. Samtidig med at I er tættere på hinanden end ved den normale doggy style, hvilket vil føles dejligt intimt.

Lotusblomsten

Stillingen fungerer sådan, at han skal sidde ned med krydsede strakte ben. Han skal sidde ret op. Nu skal du sætte dig ovenpå ham med dine ben placeret på hans skuldre. Det skal ikke bare være dine fødder, der hviler på hans skuldre, du skal rykke dig helt tæt på ham, så det er hele dit underben, der hviler på hans skuldre. Nu er du klar til at give den gas.

Magisk bjerg

Hvis du skal lave det magiske bjerg, skal du bruge et par puder. Det kræver også lidt tålmodighed. Saml nogle puder sammen, og stabl dem, så du kan læne dig op ad dem, mens fyren er bagved dig. Forestil dig, at du sidder på knæ med maven hen over puderne og nærmest krammer dem. Bjerget af puder hjælper dig med at bøje din ryg ordentligt, så det hele går lidt lettere, når han trænger ind i dig.

Naughty Tee

Du skal ligge på ryggen med fødderne hvilende på gulvet og med bøjede knæ. Nu skal din partner glide sig ind mellem dine ben – i det hul, du nu har formet med dine ben. I vil være formet som et ‘T’, så han vil nærmest trænge sig ind i dig fra siden.

Omvendt ske

I skal begge lægge jer på siden med ansigtet mod hinanden. Hvis det er svært for ham at nå op i dig, kan du tage dine ben om hans hofte, mens I bliver liggende på siden. Når I begge ligger på siden, er det nemlig ikke det letteste i verden for ham at trænge sig ind i dig. Så sørg for at starte med at varme lidt op ved hjælp af glidecreme. Så er I nemlig helt klar til at bevæge jer smooth frem og tilbage i den omvendte ske.

Pop the trunk

Læg dig på maven, og bøj dine ben let, så du kan løfte din numse lidt op, så han nemmere kan trænge ind i dig. Hvis du har dine ben samlet, føles du mere stram for ham – og dét kan han lide. Når du har din numse løftet lidt, kan du også lege med dig selv, mens han styrer showet. Prøv med en vibrator, det kan være ret frækt.

Queen Bee

Han skal ligge på ryggen, og du skal sidde ovenpå ham. Denne stilling er god, hvis I lige har udført nogle stillinger, hvor det meget er ham, der er på. Nu er det nemlig dig, der skal være på. Til forskel fra stillingen cowgirl, skal du i denne stilling køre dine hofter rundt og rundt i en cirkel.

Reverse cowgirl

I en reverse cowgirl sidder du stadig overskrævs på ham, men med din numse mod hans ansigt i stedet. Nej, han synes ikke, det er klamt, han synes, det er frækt at se din numse så tæt på. Mums filibaba!

Skydeskive

Han skal sætte sig ned i skrædderstilling, mens du ligger foran ham med benene op i luften. Du kan eventuelt placere dine fødder på hans skuldre. Nu kan han trænge ind i dig, som var du en skydeskive.

The snuggy

Du skal bøje dig forover, mens han står bag dig og nemt kan trænge ind i dig. Stillingen skriger: ‘Jeg skal have dig, NU!’. Den er lidenskabelig, og det giver ham mulighed for at komme dybt ind i dig. Pssst! Stillingen er også god, hvis I har sex i badet.

Upside down

Læg du dig på ryggen på sengen. Brug nu dine hænder som støtte til at løfte din nedre del af ryggen, din numse og dine ben heeeeelt op i luften. Det vil sige, at du faktisk hviler på din øvre ryg, skuldre og nakke. Her skal du så blive. For nu skal fyren på knæ ved din numse, så han kigger på dig. Hvil dine ben på hans skuldre, så det ikke bliver for hårdt for dig. Og få ham til at holde om dine hofter, så I bliver stabiliseret. Hold om hans lår, og lad ham trænge ind i dig. Bonus ved denne stilling er, at han let kan nå din klitoris med sine hænder.

Vandfaldet

Det svært ikke at forestille sig en uendelig strøm af sprøjteorgasmer, men det er faktisk ikke det, det handler om. Det drejer sig om selve stillingen, da du nemlig skal læne dig så meget tilbage, at din overkrop formes som et vandfald ud fra en kløft. I denne situation er dine hofter bare kløften, og din overkrop selve vandfaldet. Kan du forestille dig det? Det lyder måske skræmmende, men det er en god stilling, hvis din sexpartner skal ramme dit G-punkt. Det lyder pludselig ikke så dårligt, vel? Stillingen foregår sådan, at han skal sidde på en stol, hvor du sidder overskrævs på ham. Nu skal du så læne dig tilbage, så meget du kan. Du kan altid tage fat i hans nakke eller hænder for støtte, og så skal I ellers bare give den gas.

Wheelbarrow

I skal begge være på jeres knæ i denne stilling. Du skal have ansigtet væk fra ham, og han skal trække dig tættere på ved at hive i dine ankler. Han skal sørge for, at du ikke tipper ved at holde om din hofte, og så skal han ellers bare trænge ind i dig bagfra.

X Marks the Spot

Denne stilling pifter missionæren op. Du skal hvile dine ben på hans bryst. Og nu er det så, at x-delen kommer ind. Du skal krydse dine ben for at skabe en strammere følelse for ham, når han begynder at trænge ind og ud af dig.

YMCA

Denne her stilling er lidt avanceret, men you can do it! Han skal sidde med spredte ben på gulvet. Han skal have en pude mellem benene. Du skal nu forme din krop som et ‘Y’, og det gør du ved at stå på hovedet og sprede dine ben. Brug puden mellem hans ben til at hvile hovedet på. Nu er du et menneskeligt bogstav ‘Y’. Han skal nu slikke din vajayjay, mens du er i den stilling.

Zen Sex

Han skal i denne stilling ligge på ryggen og med spredte ben. Du skal nu sætte dig på ham, og du vælger selv, om du skal kigge på ham eller have ansigtet væk fra ham. Du skal nu sætte dig i skrædderstilling og læne dig lidt forover med hænderne i gulvet, så du kan vrikke med dine hofter. Han kan også løfte din numse op og ned.