Sexudfordring: Leg stilleleg i sengen

Stilleleg i sengen er en leg, der gør det ekstra sjovt under sex

author
Emilia Jacobsen

Nu er det jo ikke, fordi lege fra barndommen pludselig skal ind i soveværelset. Det skal jo ikke blive mærkeligt. Men lige den her kan altså fungere ret så godt derinde. Stilleleg i sengen er nemlig total undervurderet og noget, du virkelig bør prøve at lege.

Læs også: Denne sexleg passer allerbedst til dig ifølge dit stjernetegn

Hvad går stilleleg i sengen ud på?

Som navnet så tydeligt fortæller, så går det helt enkelt ud på, at I skal være HELT stille, når I har sex. Når I leger stilleleg i sengen, kan I enten bare blive enige om, at I ikke må sige noget. Eller også kan I køre den helt ud og faktisk tage bind for jeres munde. På den måde bliver legen pludselig også visuel. Men det er altså helt op til jer, hvordan I vælger at gøre det.

Der findes kun en enkelt regel for legen, og det er, at I skal være stille. Og det inkluderer altså også ALLE slags skrig og stønnelyde. Lyder det som en udfordring? Det er det i den grad også.

Kropssprog og øjnekontakt i fokus

Det kan godt være, der kun er en enkelt regel, men det gælder jo ikke ‘bare’ om at være stille. I stedet gælder det om at bruge jeres kropssprog meget mere, end I plejer. Og så skal I prøve at holde øjenkontakt i situationer, hvor I måske normalt ikke ville gøre det.

Det bliver pludselig SÅ frækt, når der er noget, man ikke må. Brug hænderne til at vise, hvad du vil have den anden person til at gøre. Og omvendt. Få ham eller hende til at vise dig, hvad DU skal gøre. Og det skal altså udelukkende være ved brug af kroppen.

I en situation som stilleleg i sengen er det vigtigt, at I bruger alle mulige andre udtryksformer. For ofte bruger vi jo netop lyd til at fortælle den anden, at noget er godt eller ikke godt. Gør endelig en masse brug af eksempelvis tungen. Og hvis I er til det, så vær gerne lidt mere aggressiv. Tag ordentlig fat, hold godt fast, og ryk lidt hårdere i din partner, når noget er godt. Det er én måde at vise med kroppen, at du nyder det og vil have mere.

Har du lyst til at prøve at fjerne en af dine andre sanser under sex? Så prøv disse fem sexstillinger med bind for øjnene.