Denne simple ting i soveværelset gør dit sexliv ENDNU bedre

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Har du et godt sexliv – men det kunne godt blive endnu bedre? Så skal du læse med her. Der er nemlig en helt bestemt ting i dit soveværelse, som hurtigt og nemt kan gøre dit sexliv endnu bedre. Det skriver Women’s Health.

Læs også: 7 piger afslører, hvordan de viser en fyr, at de har lyst til sex

Simpelt og nemt

For at du kan få et endnu bedre sexliv, skal du bare bruge en enkelt ting. Og det er faktisk en ting, som du allerede har i dit soveværelse. Det går vi i hvert fald ud fra. Det er nemlig en pude. Har du nogensinde haft en pude med under sex? Hvis ikke, kan du godt glæde dig. Puden skulle nemlig gøre dit sexliv endnu bedre.

Sexterapeuten Debra Laino forklarer, at din partner kan penetrere dig dybere, hvis I bruger en pude under sex. Fyren kan nemlig komme dybere ind i dig på grund af den vinkel, din krop er i, når I bruger en pude. Og det er altså helt simpelt og nemt at få en pude med ind i sexakten.

Læs også: På DETTE tidspunkt af dagen har fyre mest lyst til sex

Sådan gør du

Du placerer en pude under din lænd og den øverste del af din numse. Hvis du har flade hovedpuder, skal du måske bruge et par stykker. Det handler nemlig om at hæve din vagina, så fyren kan trænge dybere op i dig. Det kan være, at du lige skal omarrangere puderne, til du føler dig helt tilpas. For det er selvfølgelig vigtigt, at du ligger godt og behageligt.

Når du har fundet den perfekte stilling, penetrerer fyren dig – præcis som i missionærstillingen. Det er faktisk stadig missionær – bare med en hævet numse, så der er bedre tilgang til din vagina. Når du ligger højere oppe end normalt, vil det være nemmere for fyren at ramme dit g-punkt med sin penis. Og hello, orgasmer.

I kan også bruge puden til flere forskellige stillinger. Se bare disse 4 sexstillinger, der bliver bedre, når I bruger en pude.