Spice jeres sexliv op med disse 6 spørgsmål

Har du brug for at pifte sexlivet lidt op? Følg disse tips

author
Søs Lytjohan

Jeres sexliv behøver ikke at være vildt og voldsomt, for at det er godt. Nogle gange har man bare lyst til at prøve noget nyt. Det kan være nye sexstillinger, eller nye sexlege, og det er der intet galt i. Men andre gange er det blot seks frække spørgsmål, der skal til for at pifte sexlivet op.

Hvad kan du bedst lide, jeg gør ved dig?

Stiller du dette gyldne spørgsmål, skal du se det som en mulighed for at lære din kæreste bedre at kende. Hvis han i samme omgang siger, at der er nogle ting, han ikke kan lide, du gør, så bliv ikke sur. Er det ikke bedre at vide? Alle er jo forskellige, og alle har brug for lidt vejledning en gang i mellem.

Er der et nyt sted, du har lyst til, vi har sex?

Sofaen, spisebordet, i sommerhuset, i bilen eller et helt andet sted. Det kan være vildt frækt, selvom det også er grænseoverskridende. Men gå kun med til det, hvis du også føler dig pirret af ideen.

Hvordan kan du bedst lide at onanere?

Det kunne være at onanere til en fræk video, I har lavet sammen, eller til tanken om dig, der rører ved dig selv. Du kan lære noget om din kæreste, ud fra hvordan han onanerer. Og du kan få ideer til nye ting, som du kan gøre ved ham, når du giver ham et handjob eller blowjob.

Har du lyst til at prøve noget sexlegetøj?

I behøver ikke at kaste jer ud i en kæmpe butplug som det første legetøj, I køber. Hvis du er nysgerrig efter, hvordan du bruger sexlegetøj sammen med din kæreste, kan du få lidt inspiration her. Det kan nemlig sagtens være med til at pifte sexlivet op.

Hvad har du lyst til, at jeg skal gøre ved dig?

Har du ikke prøvet at slikke hans boller, og det kunne han vildt godt tænke sig, at du gjorde, så skal det da også prøves af. Måske du ender med at synes, at det er vildt frækt at gøre, selvom du ikke har tænkt over det i første omgang. Men du må aldrig gøre noget, du føler dig presset til. Snak med hinanden om det først. Det behøver ikke at være en kedelig snak, den kan sagtens være fræk.

Hvad er din vildeste sexfantasi?

Måske I fantaserer om de samme ting. Måske går hans fantasi langt over din grænse. Hvis den gør det, så sig det på en pæn måde, så du ikke virker dømmende, for ellers har han ikke lyst til at dele fantasier en anden gang. Uanset hvad er der nogle fantasier, der egner sig til at blive ført ud i livet og nogle, der ikke egner sig. Derfor er det vigtigt, I tager en god og fræk snak om de forskellige fantasier.

Hvis I vil have lidt inspiration til små fantasier, der kan pifte sexlivet op, så kan det være en god idé at læse dette.