Annonce

Derfor skal I sove nøgne sammen

Der er sundhedsgrunde til, at du skal sove nøgen med din kæreste.

author
Shero

Alle kan lide at sove, og ikke mindst sove længe i weekenden, ikke? Vi nyder at ligge og putte under den varme dyne, især når det bliver koldere. Men du skal altså ikke pakke dig ind i andet end en dyne, for det er meget bedre, hvis du kan lide at sove nøgen med din kæreste.

I samarbejde med Mathilde Mackowski fra sexlegetøjsshoppen Sinful.dk, gennemgår vi her 4 gode grunde til at du skal sove nøgen med din kæreste.

Dette er de 5 absolut bedste grunde til at smide kludene om natten

1 Det booster produktionen af kærlighedshormonet oxytocin

Når du føler dig afstresset og elsket frigiver din krop hormonet oxytocin. Man kalder det også lykkehormonet og kærlighedshormonet, fordi det skaber et bedre bånd mellem dig og din partner.

Men hvornår er det lige, at det dannes og bliver frigivet? Det er, når I rører hinanden, massage, nus, eller når i ligger nøgne i ske, når I skal sove.

Så smider I kludene, er der altså god chance for, at I vågner op med oxytocinniveau i top, hvilket kan være med til at styrke jeres forhold på mange positive måder.

2 I dyrker sex oftere, når I sover nøgne sammen

Tja, I ligger jo ligesom nøgne, så første skridt til sex er klaret, så der er meget større sandsynlighed for, at I har sex lidt oftere end I plejer.

Mathilde Mackowski forklarer: ”Ved at sove nøgen sammen med din partner signalerer du, at du ønsker, at I skal være tætte. Samtidig er det et grønt lys til masser af intimitet og sex, fordi du automatisk er mere åben over for det, når du allerede er nøgen.”

Og hvorfor ikke starte dagen med sex? Hvis I har lyst til at at pifte jeres morgensex op, så anbefaler Mathilde en We Wibe 4. Det er verdens bedst sælgende sexlegetøj til par, som stimulerer dit g-punkt og din fyrs vedhæng på samme tid.

God fornøjelse.

3 I undgår rynker og holder jer unge

I ser unge og lækre ud, og sådan skal det helst fortsætte, ikke? Ifølge den amerikanske avis Huffingtonpost, så kan der også være fordele ved at smide kludene om natten, hvis I ønsker at beholde jeres unge look.

Hvis du ikke sover nøgen med din kæreste, bliver det ikke for varmt.  Er der over 21 grader i jeres soveværelse, så har din krop altså lidt sværere ved at frigive hormoner, der holder din krop ung. Så smid nattøjet, så booster I samtidig produktionen af anti-aging-hormoner i kroppen #ForeverYoung.

4 I sover dybere og bedre

Problemer med at sove? Så læg dit nattøj tilbage i skabet. Søvnekspert Poul Jennum forklarer, at når du har tøj på, og temperaturen er for høj, så tror din krop, at det er dag, selvom det er mørkt udenfor.

Sover I køligt og uden tøj, får I en dybere søvn, så er I i meget bedre humør dagen efter. Og det vil vi vist alle gerne være, og så er der måske mere overskud til, at I forkæler hinanden.

5 Mere forkælelse til hinanden

Mathilde Mackowski har en ganske god idé til, hvordan I kan forkæle hinanden, når du du gerne vil sove nøgen med din kæreste:

Der findes mange gode måder at dyrke den fysiske og følelsesmæssige tæthed, som nøgenheden giver – eksempelvis er en god måde at give hinanden en helkropsmassage, hvor alle spændinger i kroppen løsnes.”

Her anbefaler Mathilde, at I bruger en mandel massageolie: “Det er en rigtig god måde at få hele kroppen til at slappe af, inden I skal sove.” forklarer hun.

Noget andet, I også kan prøve er et massagelys: “Også et massagelys kan stærkt anbefales. Det er perfekt til en sensuel massage. Lad det brænde i 15 minutter, sluk det, og hæld den smeltede massageolie ud på hans krop og giv ham massage. Olien er varm, men brænder ikke.

Annoncørbetalt indhold – Sinful.dk