Minder din kæreste om Christian Grey

Sex

Så meget Mr. Grey er din kæreste i virkeligheden

Sponseret

Af Shero Skrevet den oktober 7, 2016

Er du en af de rigtig mange piger, som elsker historierne om den fantastiske (og lidt uvirkelige) Mr. Grey? Drømmer du lidt om din egen, private Christian Grey? Måske behøver du ikke drømme. Det kan jo være, at din kæreste gemmer på nogle af de samme karaktertræk, som selveste Mr. Grey – ikke tosset, vel? Spørgsmålet du skal stille digselv er: “Minder din kæreste om Christian Grey?”.

Sammen med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi dig af den grund en tjekliste, som hurtigt afslører, om din kæreste har de samme populære, dominante træk.

 

Dette afslører, om du er kæreste med en Mr. Grey-type?

1 Han elsker at overraske dig

Han overrasker dig ikke nødvendigvis med biler, som i Fifty Shades, hvor Ana får en rød Audi A3. Men din kæreste elsker at give dig små gaver, blomster og invitere dig ud at spise.

Han tænder på overraskelsesmomentet, hvor du spærrer øjnene op, og på samme tid føler dig forkælet. Det er din reaktion, der betyder noget for ham. Kan han lide det, minder din kæreste om Christian Grey.

2 Du får jævnligt klap og smæk i måsen

Hvis din kæreste ikke kan holde håndfladerne fra din bagdel, har han en snært af den ægte Mr. Grey i kroppen.

Han kan godt lide at markere, at du tilhører ham, og at han bestemmer slagets gang. Derfor giver han klap, eller tager fat i din bagdel, så du ikke er i tvivl om, hvor han er, og hvem der bestemmer. Dog er hans klap altid kærligt ment.

3 Han elsker struktur og er meget disciplineret

Det kan godt være, at din kæreste er et vilddyr i sengen. Men når det kommer til hverdagens gøremål, er han en disciplineret mand.

Din kæreste elsker fuld kontrol, og det gælder både betaling af regninger, aftaler i kalenderen og når der kommer for meget mel udover køkkenbordet. Der skal være orden i tingene. Hvis han er sådan, minder din kæreste om Christian Grey.

4 Han har beskyttertrang

Han elsker at beskytte dig. Hvad enten det er, at du husker den varme jakke på vej ud af døren, at du ikke går alene hjem fra byen eller udsætter dig selv for unødig fare, så har han Mr. Grey-lignende træk.

5 Din nydelse er den absolut vigtigste

For ham er det vigtigt, at du får orgasme, når I har sex – faktisk sætter han dine behov højere end hans egne i sengen. For ham er det nemlig den ultimative tilfredsstillelse, hvis han kan se, at du kigger på stjerner, sol og måne når I har sex.

6 BDSM og dominans er hans mellemnavn

Det sidste punkt, som gør dig sikker på, at du er sammen med den danske udgave af Mr. Grey, er, at din kæreste godt kan lide bondage, dominans, sadisme og masochisme, uanset om det er blidt eller hårdt.

Du har måske allerede prøvet BDSM med din kæreste, men hvis ikke, så skulle du måske overraske ham med et Fifty Shades of Grey Begynder Bondage Kit.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer, hvordan du får din kæreste med på at prøve BDSM-universet:

Det kan være en god start at sætte sig ned sammen, og aftale, at man skriver 5 fantasier ned, som er inden for BDSM-verdenen. Det kan være, at du har et ønske om at prøve at blive bundet, få blindfold på eller have håndjern med i sengen. Husk, at du skal tænke over, hvem du selv er, og hvem din kæreste er, så der ikke bliver brudt med alt for mange grænser på samme tid. Tag det i små etaper, og sørg for at starte med en af de 5 fantasier, som fælles ståsted, så det bliver en tryg oplevelse”.

Mere om