STJERNETEGN: Dette sexede undertøj passer til din personlighed

Find sexet undertøj, der passer lige til dig.

author
Rebeca Pons

Der er ikke noget som følelsen af at have et frækt sæt undertøj på. Du føler dig lige en tand mere sexet. Men faktisk er det ikke helt tilfældigt, hvilket sæt undertøj du bør købe. Hvis du vælger sexet undertøj ud fra dit stjernetegn, finder du nemlig et sæt, der passer bedst til din personlighed.

Læs også: Rihannas undertøj: Sådan tager du ejerskab over din krop

Klik dig igennem galleriet, og find det sæt undertøj, du bør gå efter.

Vædder, 21. marts til 19. april

Du har en meget energisk personlighed, og du holder dig aldrig tilbage. Du elsker at imponere og siger også gerne din mening. Så du skal da have noget virkelig sexet undertøj. Siden farven rød er din power farve, er en fræk bodysuit passende til dig. Den vil nemlig hjælpe dig med at vise, hvor stærk og modig du er som person.

Bodysuit  fra Asos til 255 kroner

Tvilling, 21. maj til 20. juni

Du har en sprudlende personlighed, og du elsker at have det sjovt. Du skal derfor have et sæt lingeri, der siger ‘PANG’. Han vil ikke kunne fjerne øjnene fra dig.

Undertøjssæt fra Hunkemöller til 420 kroner

Stenbuk, 22. december til 19. januar

Der findes ikke nogen, der er mere sofistikeret og professionel end stenbukken. Derfor skal dit undertøj også få det frem i dig. Det gør denne lækre og sexede bodysuit.

Bodysuit fra Urban Outfitters til 280 kroner

Tyr, 20. april til 20. maj

Du er meget sensuel, og du elsker alt, der er smukt og delikat. Derfor skal du gå efter noget med blonder. Men ikke bare blonder, det skal være lyserøde blonder.

Undertøjssæt fra Asos til 285 kroner

Krebs, 21. juni til 22. juli

Du er meget følsom og betænksom som person. Du er der altid for dine nærmeste, og de har altid din fulde opmærksomhed. Du fortjener din fyrs fulde opmærksomhed, og derfor skal du shine i en lækker kimono.

Kimono fra Hunkemöller til 450 kroner

Løve,  23. juli til 22. august

Du elsker opmærksomhed, og det skal du selvfølgelig også have, når du ligger i sengen i noget sexet undertøj. Find en fræk push up BH i en stærk farve, og sørg for, at du bliver bemærket.

BH fra Nelly.com til 200 kroner.

Vægt, 23. september til 22. oktober

Du er altid lækker i blåt, hader at være alene og foretrækker materialer, der er lækre at røre ved. Hvad kan være bedre end et højtaljet sæt, som du ville ønske, du kunne rende rundt i hele tiden?

Undertøjssæt fra Asos til 173 kroner.

Jomfru, 23. august til 22. september

Du er som person blid, delikat og forsigtig. Du kan derfor godt lide noget, der ikke er så afslørende. Heldigvis kan en lækker lille natkjole være lige så sexet som et frækt undertøjssæt.

Natkjole fra Nelly.com til 259 kroner.

Skorpion, 23. oktober til 21. november

En passioneret person som dig burde altid gribe chancen for at klæde sig i disse to farver: Mørkerød og sort. Det passer perfekt til din forførende personlighed.

Undertøjssæt fra Asos til 400 kroner

Skytte, 22. november til 21. december

Du er den spontane type, og du elsker at tage på eventyr. Med sådan et lækkert lille sæt blondeundertøj, er du sikret at komme ud på en fræk rejse.

Undertøjssæt fra Zalando til 439 kroner

Vandmand, 20. januar til 18. februar

Nogle gange føler du dig sexet og modig, og andre gange føler du dig genert og reserveret. Men lige meget hvordan du har det i dag, vil du se godt ud i turkis.

BH fra Zalando til 299 kroner

Fisk, 19. februar til 20. marts

Du er legesyg, stærk og meget alsidig som person. Der er ikke noget sexet undertøj, der ikke passer dig. Du er god i en lækker natkjole, et simpelt undertøjssæt og endda også et sæt med grafisk print. Men du burde gå efter noget i grønt, da denne farve får det bedste frem i dig. Det vil være umuligt at fjerne øjnene fra dig.

Undertøjssæt fra H&M til 210 kroner

Kilde: Popsugar