8 sexstillinger, til når han har svært ved at holde den stiv

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Har du en kæreste, som er en fyr? Så har du sikkert oplevet disse 8 overraskende ting, du opdager, når du ser en penis første gang. Og du har sikkert også nogenlunde en ide om, hvor lang en penis er i gennemsnit. Måske er du ligeglad med størrelsen – og måske betyder den en hel del. Her kan du blive klogere på, hvor meget penisstørrelse egentlig betyder for kvinder. Men altså … Hånden på hjertet. Er det vigtigste egentlig ikke, om han kan holde den stiv? Forhåbentligt kan din kæreste holde den stiv, når I skal have sex. De fleste kan få den op at stå – men der er faktisk ret mange fyre, der kan have svært ved at holde den helt stiv gennem et helt samleje. Hvis I har problemer med, at han ikke kan holde den stiv længe nok, kan I prøve nogle af disse sexstillinger. Det skriver Cosmopolitan.

Læs også: De bedste sexstillinger til enhver penisstørrelse

1. Udforsk hans nummi

Vidste du, at fyres G-punkt faktisk sidder oppe i numsen? Der er desværre pænt mange fyre, der er lidt utrygge ved at få stukket noget som helst derop. Men der er altså også RET mange fyre, der er vilde med det. Og hvis din kæreste har svært ved at holde den stiv, kan I måske prøve at udforske hans G-punkt. Det kan både være med en finger eller med sexlegetøj. Måske får han smag for det?

Læs også: 8 fyre afslører, hvorfor de elsker at få ting op i numsen

2. Den ikke-penetrerende

Der er altså ikke særlig meget ved at ligge og blive hugget i af sådan en halvslap kødpølse. Vel? Hvis din kæreste har svært ved at holde den stiv, skal I måske hellere prøve noget helt andet. Rør, kys og slik hinanden over hele kroppen. På den måde kan I finde hinandens erogene zoner. Og hvem ved? Måske ender det i endnu mere intense orgasmer, end I ellers ville have fået.

Læs også: Erogene zoner: 5 steder, din kæreste overser

3. Dobbelt-op

Har du nogensinde hørt om en hollow dildo? Det er faktisk en virkelig smart opfindelse. Den fungerer som en strap-on, men er – du gættede rigtigt – hul indeni. Så der er altså plads til en penis indeni. Og det er altså en win-win-situation. For du får en hård penis, og med en hollow dildo med vibration i, får din kæreste også noget ud af at have sådan en dingenot på sin penis.

4. Hang loose

Dette er en decideret sexposition: Du sidder ovenpå din kæreste og lader dit hoved hænge nedad, mod jeres fødder. På den måde kan din kæreste røre ved din klitoris med både fingre og penis. Hvis hans penis ender med at blive stiv, kan I selvfølgelig have sex. Og hvis han ikke kan holde den stiv, kan han røre ved sig selv og dig på samme tid, ind til I begge når klimaks.

5. Off-limits

Det kan sagtens være, at din kæreste lider af præstationsangst, når han har svært ved at holde sin penis stiv under sex. Derfor kan du med fordel holde en aften, hvor din vajayjay er offlimits. I kan tage et langt, sexet bad sammen og ende på sofaen med front mod hinanden, hvor I onanerer hver for sig – uden at måtte røre ved hinanden. Garanteret orgasme for begge parter OG din kæreste vil sikkert være helt vild efter at røre ved dig bagefter.

6. Godmorgen!

Ved du, hvorfor fyre får stådreng om morgenen? Who cares – det eneste du har brug for at vide er, at hans penis er stiv. Og det skal da udnyttes! Prøv at indføre en quickie, mens han stadig har sin morgen-boner på. Bare sørg for, at I ikke skifter rundt i forskellige stillinger. Det kan nemlig få ham til at miste sin stivert.

7. Gode, gamle doggy

Hvis din kæreste har svært ved at holde sig stiv, kan I med fordel prøve den gode, gamle doggystyle. Hvis han mister sin erektion, kan han trække sig ud og røre ved sig selv, til han bliver hård igen.

8. Penisring

Har I nogensinde overvejet en penisring? Det er der altså flere gode grunde til at prøve. De fås både med og uden vibration. For din skyld vil vi klart tale for, at I skal prøve en vibrerende penisring. Den rører nemlig også ved din klitoris. Penisringen strammer omkring roden på din kærestes penis, så han kan holde den stiv i længere tid.

Læs også: 7 ting, fyre gør, der kan fucke med deres penis