SÅ mange gange om dagen tænker fyre på sex

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Sex fylder RET meget. Passer det ikke? Hvor ofte tænker du på sex? Dagligt? Det gør du sikkert. Og måske også helt uden, at du faktisk tænker over det. Men hvor ofte tænker fyre mon på sex? Det har forskere undersøgt. Det skriver Men’s Health.

Læs også: 7 random ting, vi alle sammen tænker under sex

Overraskende undersøgelse

2000 seksuelt aktive, voksne amerikanere deltog i undersøgelsen. Og her blev det altså undersøgt, hvor ofte både fyre og piger tænker på sex. I gennemsnit tænkte de adspurgte på sex otte gange om dagen. Otte! Det er altså ret meget. Men det sjove er, at der faktisk slet ikke var så stor forskel på fyre og piger. I gennemsnit tænkte pigerne nemlig på sex syv gange om dagen og fyrene ni gange om dagen.

Læs også: SÅ mange fyre bliver i virkeligheden kede af det under sex

… Og vi snakker også om sex

Men det er altså ikke nok at TÆNKE på sex. Der skal nemlig også SNAKKES om det. 65 procent af de adspurgte havde det nemlig helt fint med at snakke om deres sexliv med andre. 29 procent af dem var faktisk MEGET trygge ved det.

Det viste sig også, at de 2000 adspurgte personer i gennemsnit snakkede løbende med fire forskellige personer om deres personlige sexoplevelser. Her snakkede 61 procent med deres partner om sexlivet, 60 procent snakkede med en bedste ven eller veninde, 40 procent snakkede med andre venner, 28 procent snakkede med kollegaer og 26 procent snakkede med bofæller.

Det kan selvfølgelig godt være, at amerikanerne har et mere loose forhold til at snakke om sex end os. Men når du lige tænker over det, snakker du sikkert MINDST både med din kæreste, din bedste veninde OG dine andre veninder om sex … Ikke?

Undersøgelsen viste faktisk også, at 17 procent af de adspurgte fyre snakkede med deres mor om sex – og 20 procent af fyrene snakkede med deres far. Really? Hver femte fyr snakker med sin mor om sex? Dén havde vi altså ikke set komme.

Læs også: 6 ting, fyre tænker, når de giver oralsex