Sidder øverst

Sex

Dét tænker fyrene, når du sidder øverst

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den august 10, 2016

Lysten til hinanden fejler bestemt ikke noget. Du vil have ham, og du kan mærke, at han også vil have dig. Og du ved, at han vil elske at se dig, når du sidder øverst. Men stillingen er så blottende. Vi piger sidder der med spredte ben, helt nøgen, maven strutter, og vi prøver desperat at suge den ind. Kigger vi ned på ham, får vi dobbelthage, men kigger vi ligeud, er det bare super mærkeligt. Hvor skal vi gøre af vores hænder? Skal vi røre vores bryster? Det kan også virke ret akavet.

Vi ved godt, hvad der foregår i pigers hoved, når vi sidder øverst, men ved du, hvad fyre tænker? Der er fem ting, som vi er ret sikre på, fyre tænker, når vi har indtaget toppositionen.

1 Jeg ville ønske, jeg havde et kamera

Måske synes du ikke selv, at det er den mest flatterende vinkel, men han synes, det er fantastisk, det der sker lige nu. Han kan ligge og betragte hele din fantastiske og nøgne krop.

2 Så tager jeg lige en lille pause

Det er ikke for sjov, at vi forbrænder kalorier, når vi har sex. Pulsen stiger, og han har helt sikkert brug for en lille pause en gang imellem, hvor du kan gøre lidt af det hårde arbejde.

3 Hvad skal jeg gøre med mine hænder?

Du tænker, hvad du skal gøre med dine hænder, og han tænker helt det samme – hvor skal han gøre af sine hænder? Mulighederne er mange. Skal han holde ved dine fødder, dine baller, dine bryster, dit ansigt så han kan kysse dig? What to do?

4 Mmmm, bryster

Når du sidder øverst, kan han se dine bryster helt perfekt. Du føler måske, der slet ikke er styr på dem. De hopper op og ned, fra side til side. Han er vild med det, han føler, han er i himlen, så nyd at det er okay, at de er helt ude af kontrol.

5 Okay, min tur igen

Det er dejligt med udsigten og dejligt med en pause, men han elsker at være den, der er mest aktiv og tage dig – han er jo manden. Så det er ikke, fordi han synes, at du ikke kan finde ud af at sidde øverst, han han rykker rundt på dig. Det er fordi, han også gerne vil give dig god sex.

Mere om