Taler din kæreste hurtigt eller langsomt? SÅDAN påvirker det jeres sexliv

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der er naturligvis flere ting, du kan gøre eller sige for at få et bedre sexliv. Men hvad med din bedre halvdel? Hvis din kæreste taler hurtigt, har I måske et reeet godt sexliv. Det tyder en undersøgelse i hvert fald på, skriver Men’s Health.

Hvis din kæreste taler hurtigt, er der en god chance for, at I har et godt sexliv. Vi ved godt, der skal mere til, men det viser sig, at det er en væsentlig faktor. Det gælder særligt for fyrene …

I en lille undersøgelse skulle 124 heteroseksuelle personer, 56 mænd og 68 kvinder, forsøge at forføre en potentiel date. Egentlig var der intet i forsøget, der i udgangspunktet handlede om at tale hurtigt eller langsomt. Men resultaterne fra undersøgelsen viste, at de personer, der talte hurtigt, var de mest romantiske i deltagergruppen. Faktisk var det sådan, at de personer, der talte hurtigst, sagde helt op til 6,47 stavelser i sekundet. Det er ret meget. Og de, der talte mindre hurtigt sagde 4,87 stavelser i sekundet – yes, ret langsomt. Samtidig var det altså primært fyrene, der var mestre i at tale hurtigt.

Læs også: Denne ALVORLIGE ting ødelægger dit sexliv

Hvordan kan det påvirke sexlivet, hvis ens kæreste taler hurtigt?

Ja, det lyder måske skørt. Men Alexandre Suire, som står bag forsøget, forklarer, at de mænd, der talte hurtigt, højst sandsynligt var mere selvsikre og havde højere selvtillid end de andre. Samtidig mener han, at de samme mænd med stor sandsynlighed føler sig meget selvsikre i forbindelse med sex. Og de vil i den forbindelse altså have et bedre sexliv.
SÅ! Er du typen, der taler hurtigt? Eller taler din kæreste hurtigt? Så har I ret gode chancer for et skønt sexliv.

Alexandre Suire mener faktisk også, at de personer, der taler hurtigt og højt, generelt også føler sig mere afslappede og rolige. Men altså – kun i det øjeblik, hvor de rent faktisk gør det. En selvsikker og rolig person kan naturligvis godt komme i en usikker situation. Men så vil stemmen højst sandsynligt også forandre sig lidt i både tempo og tone.

Læs også: De bedste sexstillinger til at få en orgasme