På DETTE tidspunkt af dagen har fyre mest lyst til sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Noget tyder på, at fyre har lyst til sex på et andet tidspunkt end piger. Det viser en undersøgelse, lavet af sexshoppen Lovehoney, skriver Men’s Health.

Måske har du allerede hørt om, at der er et tidspunkt på dagen, hvor det er allerbedst at have sex. Men det kan jo godt blive liiidt svært, når fyre har lyst til sex på et andet tidspunkt end piger. Har din kæreste også mere lyst til sex på HELT andre tidspunkter end dig? Bare rolig – det er helt normalt.

Læs også: Sexstillingen, din kæreste vil ELSKE at prøve i sofaen

Vi ved godt, det kan være irriterende. Men når nu du ved, hvornår fyre har lyst til sex, så kan det være, du nu OGSÅ får lyst til sex der. Kan du regne ud, hvornår det er? Jep – det er om morgenen. Måske har du allerede luret, at det er det tidspunkt, din kærestes sexlyst er allerstørst. Det er jo også ret normalt, at fyre vågner op med stiv penis.

DET skal du da næsten udnytte. Og hvorfor så det? Fordi der faktisk er ret mange fordele ved at dyrke sex om morgenen. At starte dagen med en orgasme kan næsten ikke blive mere perfekt. Og hvis det trækker ud, så har du bare verdens bedste undskyldning for at komme for sent (det kan godt være, du alligevel skal stikke din chef en hvid løgn).

Sådan kan du udnytte, at han har mest lyst til morgensex

Det er ikke, fordi man som sådan skal udnytte andre. Slet ikke. Men det KAN jo være, du også pludselig har lyst til morgensex, når nu du ved, at din kæreste har? Det kan også være, at din kæreste generelt har mistet lysten til sex – men så har han måske stadig lyst om morgenen? Det er jo en ret god måde at få gang i sexlivet på, hvis det ellers er gået lidt i stå.

Men hvornår har piger oftest lyst til sex? Du ved det jo nok godt selv. Jep – det er om aftenen. Så ja, det KAN jo godt være en udfordring, når fyre og piger har lyst på så forskellige tidspunkter af dagen.

Læs også: 3 overraskende grunde til, at fyre mister lysten til sex