5 ting, fyre ALTID lægger mærke til ved dig, når I har sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der er helt sikkert ting, du bemærker ved en fyr, når I har sex. Og på samme måde er der jo også ting, HAN lægger mærke til ved dig, når I har sex. Men det er højst sandsynligt ikke de ting, du tror. Eller hvad? Se her, hvad disse fem fyre fra Reddit afslører.

Læs også: 5 ting, din kæreste tror, du gør for HANS skyld

1 Der er MEGET at fokusere på

“Jeg lægger mærke til nærmest alting, selvom der er ret mange ting at fokusere på. Så det er ikke alting, der sidder fast. For mig er det forskelligt hver gang. Nogle gange er det måden, hendes krop bevæger sig på eller hvordan hendes hår flagrer, hendes bryster, hvordan jeg kan se halvdelen af hendes fortænder, når hun bider sig i læben og så videre.”
TheLittleGoodWolf

2 Alt, man kan forestille sig

“Hendes lugt. Hvordan hendes hud føles. Hendes ansigtsudtryk. Hendes smil. Hendes øjne. Hendes bryster. Cirka alt, man kan forestille sig.”
trinidad

Læs også: Er det her i virkeligheden VERDENS bedste sexlegetøj?

3 Hendes ben

“En kvindes ben er nærmest ALT for mig. Gode ben er virkelig essentielt. Gode ben leder nemlig op til en god røv eller gode hofter. Men ben er også bare sexede i sig selv.”
danmyoo

Læs også: 6 fyre afslører: DET tænker vi i virkeligheden, når du sidder øverst under sex

4 Lægger mærke til, om hun nyder det

“Et studie, som blev lavet for et par år siden, beviste, at de fleste fyre kigger på en piges ansigt. Det er for at være sikker på at hun nyder det og bliver tilfredsstillet. Og jeg er helt enig – jeg kigger på min kærestes ansigt for at finde ud af, hvor meget hun nyder det. Det, der tænder mig mest, er at gøre det godt for hende.”
Acer7smc

5 Det er forskelligt fra gang til gang

“Når vi har sex, lægger jeg for det meste mærke til, hvordan hendes muskler bevæger sig – og så hendes lyde. Det skifter hver eneste gang, hvad der føles godt. Jeg lægger bare mærke til det, der føles rigtigt i dag.”
Fewluvatuk

Læs også: 9 piger afslører de VILDESTE ting, fyre har sagt for at score dem