DENNE ting i soveværelset påvirker dit sexliv negativt

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der er flere ting, der ikke ligefrem gør sexlivet bedre. Men der er naturligvis også ting, der decideret påvirker sexlivet negativt. I dette tilfælde handler det om en helt bestemt ting, mange kærestepar har i soveværelset. Det viser et studie i hvert fald.

Læs også: 4 tidspunkter, hvor der er størst risiko for, at han er utro

Nogle ting kan VIRKELIG være alvorlige og ødelæggende, når det handler om sexlivet. Men det betyder altså ikke, at denne undersøgelse er helt galt på den. Det handler nemlig om fjernsyn i soveværelset. Og umiddelbart lyder det måske ikke heeelt skørt. Eller hvad?

Fjernsynet påvirker sexlivet negativt

I en stor undersøgelse, hvor mere end fire millioner mennesker på tværs af 80 lande deltog, blev det tydeligt, at kærestepar med fjernsyn i soveværelset oplever, at det påvirker sexlivet negativt. Faktisk viste det sig, at kærestepar, der har et fjernsyn i soveværelset, har hele seks procent mindre sex end andre. Det lyder måske ikke af supermeget. Men overvej lige, HVOR vildt det faktisk er, at et fjernsyn kan påvirke sexlivet negativt.

Personerne bag undersøgelsen forklarer også, at fjernsynet måske mere og mere er blevet overtaget af smartphonen – og at den måske i lige så høj grad er med at ødelægge en masse kærestepars sexliv.

Læs også: Elsker du denne type tabusex? Så har du det BEDSTE sexliv

Det er naturligvis ikke kun fjernsyn og smartphones, der er med til at påvirke dit sexliv negativt. Men hvis du i virkeligheden gerne vil spice dit sexliv lidt op, skulle du og kæresten måske overveje at droppe AL teknik i soveværelset. Måske bare for en periode. Det kan i hvert fald være en udmærket begyndelse at kigge på sin partner fremfor på en skærm.

OG! Hvis du render rundt og overvejer at være utro, måske fordi sexlivet halter, så er det måske smart, hvis du prøver at stille dig selv disse fire spørgsmål – INDEN du er utro.

Læs også: Disse ord skal du sige højt, hvis du vil have et bedre sexliv