7 tips til at have en trekant, uden at det ødelægger jeres forhold

Her er tricks til at have en trekant med kæresten

author
Rebeca Pons

Hvis du gerne vil have en trekant med kæresten, er det vigtigt, at I taler tingene igennem inden. Hvis I ikke gør det, kan I risikere at ødelægge jeres forhold, og det ønsker I jo ikke, vel?

Du skal være helt sikker på, du har lyst

Hvis I skal have en trekant, er det først og fremmest vigtigt, at I begge er sikre på, at I har lyst. Du skal ikke gøre noget så stort som dette bare for hans skyld. Det vil du kun fortryde efterfølgende. Det er helt fair, at han fortæller om sine lyster, men det er vigtigt, at det også er noget, der tænder noget i dig, før I gør det. Hvis det ikke er helt udelukkende, så fortæl ham det, og sig også, at du har behov for at tænke det helt igennem. Det samme gælder selvfølgelig, hvis det er omvendt. Hvis I ikke begge er hundrede procent på, vil det blot ødelægge jeres forhold.

Overvej, om det virkelig er det værd

Hvordan går det med dig og din kæreste? Hvis det ikke har gået så godt mellem jer det sidste år, og dette er et forsøg på at pifte jeres sexliv og forhold op, så er det en virkelig dårlig idé. Lad mig gentage – en virkelig dårlig idé. En trekant med kæresten vil ikke redde dit forhold. Den vil ikke hjælpe jer med at finde hinanden igen. Det vil derimod kun betyde, at I vil glide længere fra hinanden. Hvis I vil benytte jer af sex til at blive tættere igen, burde I kaste jer ud i noget, som kun handler om jer to. Her kan du læse om, hvordan I pifter jeres sexliv op, hvis I har været kærester længe.

Det skal være en længere proces

Godt. Nu er I kommet frem til, at I gerne vil have en trekant. Men nej, det skal ikke allerede være i den kommende weekend, det skal ske. Det er vigtigt, at I ikke er impulsive, når det kommer til en trekant. I har plantet et frø nu – en tanke. Nu skal I så gå med den tanke i baghovedet og finde ud af, om det virkelig er noget, I har lyst til. Faktisk er det en meget god idé, hvis I overvejer det i et par måneder. Det virker måske som lang tid. Men hvis I begge stadig har lyst der, er I helt sikre på, at det er noget, I vil. Så er der også mindre risiko for, at det påvirker jeres forhold negativt.

Sæt grænser

Hvis I begge er kommet frem til, at I gerne vil prøve en trekant, skal I lave nogle regler. Hvad er okay at gøre? Hvad er bestemt ikke okay at gøre? Hvis I ikke har sat nogle regler, ender I bare med at såre hinanden ubevidst, og det er lige til at ødelægge jeres forhold. Så husk nu at have regler, for pokker!

Vælg den helt rette person

Når du skal have en trekant med kæresten, er det nok ikke en særlig god idé at have en trekant med en af dine veninder eller hans bedste ven. Det bliver bare kompliceret, og det er præcis dét, I ikke ønsker. Det er en god idé at vælge en, som I ikke kender, men som I selvfølgelig skal møde nogle gange inden, så I ved, om der er en god kemi, og om I er et godt match. I skal selvfølgelig også blive enige om, om de skal være en ekstra kvinde eller en ekstra fyr, der skal inviteres med til festen.

Tag små skridt

Når I har fundet personen, som I gerne vil have en trekant med, så skal I ikke kaste jer ud i det med det samme. Start med en lille makeout session, hvor I ikke går all the way. På den måde finder I ud af, om det stadig er noget, I har lyst til. Uden at der behøver at være de store konsekvenser, for I kyssede jo bare? Ikke at et kys ikke er stort, men det er bare ikke lige så vildt som at knalde. Hvis det føles forkert bare efter et trekantskys, så burde legen stoppe her. Har I lyst til mere? Jamen, så skal I jo bare give den gas.

Snak om jalousi

Jalousi kan hurtigt opstå, når man har en trekant med kæresten. Du skal se din kæreste kysse en anden, knalde en anden, tænde på en anden. Måske endda tænde på en, der på ingen måde ligner dig. Det kan godt være ret hårdt at se, og du kan hurtigt komme til at få det dårligt med dig selv og sætte spørgsmålstegn ved, hvorfor han så tænder på dig. Derfor er det virkelig, virkelig, virkelig vigtigt, at I taler det hele igennem og taler om, hvordan I vil have det med at se hinanden være sammen med en anden.