En udfordring til weekenden

Sex

Udfordring: Gennemfør disse 5 sexstillinger i løbet af weekenden

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den april 13, 2018

Det kan være sjovt at give sig selv en udfordring til weekenden. Derfor kan du jo prøve at kaste dig ud i denne geniale udfordring. Du skal bare lige bruge en partner. Kan du gennemføre disse fem sexstillinger i løbet af weekenden?

Den frækkeste udfordring til weekenden

Omvendt cowgirl 

Den mest almindelige stilling, når du sidder øverst, er, når du rider ham i en cowgirl. Men hvis du ønsker at spice stillingen lidt op, kan du sætte dig i en omvendt cowgirl i stedet. I en omvendt cowgirl har du altså ansigtet væk fra din partner. Det er en ret god stilling, hvis din kæreste er en numsemand. Og han er jo helt sikkert fan af din nummi. Mens du sidder der, kan han holde sine hænder på dine hofter og hjælpe dig med at bestemme tempoet. Denne stilling er også perfekt, hvis du godt kunne tænke dig at tilføje en vibrator til akten. Du kan nemlig nemt stimulere din klitoris med en vibrator i denne stilling.

Missionærstillingen bagfra

Nogle stillinger egner sig perfekt til morgensex. Og hvis der er noget tidspunkt, hvor vi virkelig har tid til morgensex, så er det da i weekenden. Når det drejer sig om morgensex, er det altså skønt, når det foregår stille og roligt. Det behøver ikke at være vildt og kinky for at være frækt jo. Derfor burde I benytte jer af missionærstillingen bagfra, hvor du ligger helt på maven, og han tager dig bagfra. Det er jo ikke, fordi I ikke kan kaste jer ud i en doggy om morgenen, men det er altså dejligt at vågne i en missionærstilling bagfra, hvor han samtidig kan kysse dig i nakken. Aaah.

Gearskiftet

Nogle gange kan det være ret fristende at sætte sig, når du ser din fyrs diller blive hård. Det er intet problem, gør det! Hvis din fyr sidder på en stol, kan du skiftevis sætte dig på ham, med fronten imod ham, så han kan se dine bryster, og skiftevis gå ned på ham – altså hvis du selvfølgelig godt kan lide smagen af sex og smagen af din egen … Han vil helt sikkert nyde synet af, at du kan smage dig selv på ham. Det kræver lidt multitasking, men det vil bringe meget godt med sig! Hvis du ikke er helt begejstret for smagen af dig selv, så kan du stadig sætte dig på hans skød, men i stedet bruge din hånd på hans diller bagefter. På den måde holder han også længere, win-win.

Kængurustylten

Bare rolig, I skal ikke bogstavelig talt bruge en kængurustylte. Det kan nemlig KUN gå galt, og ja, være decideret farligt. Stillingen har derimod fået sit navn, fordi du skal op at sidde på ham. Han skal bære dig, og så skal I være ansigt til ansigt, mens han støtter dig op ad væggen. Men ikke nok med det, så skal han bounce dig op og ned med hjælp fra hans knæ. På denne måde opstår den der kængurustyltebevægelse, og han kan på denne måde trænge længere op i dig end ellers. Husk at holde godt fast, så du ikke vælter af – nøjagtigt som på en kængurustylte, og ellers skal du bare nyde det.

Sving benet omkring ham

Det er også i weekenden, at I måske har tid til at tage et dejligt, langt bad sammen. Et bad med din partner kan være meget intimt og pirrende. Denne stilling er nok den, der kommer nærmest en fræk sex-i-badet-scene fra en film. Så mon ikke det er en, I burde prøve?

Den er meget simpel. Det, du skal gøre, er at læne dig op ad væggen i badet med ryggen mod væggen. Han skal så have ansigtet mod dit. Så svinger du dit ene ben rundt om ham, og han kan nu perfekt komme til, samtidig med at du kan holde balancen.

Har du allerede gennemført dem!? Men det var jo en udfordring til weekenden! Nå, men så må du næsten være en sexpert – du kan jo lige tjekke, om det passer HER

Kan du komme på en anden god udfordring til weekenden? Der er jo mange weekender i sigte.