Guide til en quickie

Sex

Den ultimative guide til en quickie

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den august 17, 2016

Af og til, så kunne det være helt fantastisk med en quickie, men nogle ting kan bare sætte en stopper for legen. Heldigvis kan du godt forberede dig lidt hjemmefra, så I kan få den bedste quickie. Altså, man kan vel godt fornemme at en quickie lurer lige om hjørnet, kan man ikke?

Gå efter det løse tøj

Det er ikke noget værre end at stå og bøvle med sine skinny jeans, når tiden er knap og alt man vil, er et hurtigt knald. De er stramme, du kan ikke rigtig sprede dine ben, så der er plads til ham og så er du ved at vælte, når han vender dig rundt. Med en nederdel, kan du hurtig løfte op, og så er der masser af plads.

Brug den lille trusse

Aldrig mormortrussen når du ved, at en quickie er på vej. Hold dig til den lette lille trusse, gerne en g-streng, som du ikke behøver at hive ned, men lige kan tage til siden, når I er klar til sjov.

Undgå snask på benet

Det værste ved en quickie er udfordringen med at komme af med hans sperm, når han først er kommet oppe i dig. Løsningerne på problemet er mange. Brug dine trusser, og gå bundløs, hav altid et kondom i tasken eller en af jer må smide sokkerne, for at du igen kan færdes blandt andre mennesker.

Står den helt skidt til, så må der grønne blade fra naturen til – pas dog på, det kan godt give bakterier til underlivet, så du for eksempel får blærebetændelse.

Hér er det rette sted

Alle steder hvor I ikke generer nogen er et godt sted til en quickie. Altså, hvis I går en tur i en park, og der ikke er nogen at spotte, så må man godt. Eller, opdager politiet det, så vil de sige, at det må man ikke. Men er det ikke en del af det spændende ved en quickie?

Sådan gøres det bedst

Når det kommer til gode stillinger til quickies, så er der to, der bare er lidt bedre end andre.

Op på bordet:

Denne er stilling er perfekt, hvis højden lige passer. Hvis for eksempel bordet er for højt eller alt for lavt går det jo ikke, men hvis højden passer – ja, så er det bare med at sætte sig op. I kan også tage kanten af en sofa, en vinduskarm eller noget andet, der lige passer i højden.

Bend over:

Doggy style og versioner af den er perfekte til en quickie. Når du bøjer dig frem, bliver du mere åben for ham, og det er nemt, når I ikke har så meget tid.

Mere om