Den ultimative guide til telefonsex

author
Rebeca Pons

Hvis det er første gang, I skal have telefonsex, så er I helt sikkert begge nervøse og spændte – og måske lidt i tvivl om, hvordan man gør. Men det giver vi jer heldigvis inspiration til her. Det skal dog lige siges, at I bør finde jeres måde at gøre det på, for det kan være, at I synes, det er mere frækt at have telefonsex på nogle andre måder.

Psst! Det hele behøver ikke foregå med stemmer: Sådan bliver du den frækkeste til at sexte

Byg det stille og roligt op

Det er en god idé at bygge stemningen stille og roligt op. Det kan egentlig godt sammenlignes med forspillet, hvis I lå sammen i sengen lige nu. I skal også have et forspil over telefonen og ikke gå direkte over til ‘Og så kører jeg min pik ind i dig’. Det er der ingen af jer, der får noget ud af. I skal lige gøre hinanden liderlige, før I kan komme ordentligt i gang.

Beskriv omgivelserne

Det kan være frækt at beskrive situationen og omgivelserne. Knalder I på kontoret? Eller skal det forestille at være i jeres yndlingspark? Det kan I gøre i et minut eller endda i ti minutter. Det er op til jer. Gør det til en del af jeres telefonsex. Det er lige så vigtigt, hvor I gør det, som hvordan I gør det, når det handler om telefonsex.

Fortæl ham, hvad han skal gøre

Den næste ting, du skal gøre, er at fortælle ham, hvad han skal gøre. Her er et par eksempler, så du kan se, hvad vi mener. ‘Begynd at tage alt dit tøj af, og læg dig under dynen. Nu begynder du at røre ved mine bryster, samtidig med at du rører ved din pik’.

Fortæl ham, hvad du gør

Nu hvor du har fortalt ham, hvad han skal gøre, skal du også fortælle ham om alle de frække ting, du gør ved dig selv. Det vil gøre ham vild i varmen. Det er i princippet det, som telefonsex handler om.

Brug sexlegetøj

Det kan være frækt med telefonsex, men der mangler selvfølgelig noget. Nu hvor I desværre ikke kan være i samme rum, må du ty til andre midler. Her mener vi en dildo eller vibrator. Det vil hjælpe dig med at komme af jeres telefonsex.

Brug facetime

Gør det en tand mere frækt ved at benytte jer af facetime, når I har telefonsex. Det er altså lige lidt frækkere, når I rent faktisk kan se hinanden og se, hvad I gør ved jer selv.