Her er det ULTIMATIVE trick til at give fyre den vildeste orgasme

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Hvis du er kærester med en fyr, har vi et genialt trick til jeres sexliv. Forhåbentligt er jeres sexliv allerede dejligt, som det er. Men hvis I vil spice det lidt op, skal du da lære dette trick, der giver fyre den vildeste orgasme. I hvert fald ifølge Metro.

Læs også: DENNE type penis giver de bedste orgasmer

Almindelig vs. vild orgasme

Du kender det sikkert fra dig selv: Nogle gange kan du få sådan en whatever-orgasme, og andre gange kan du få en ud-af-kroppen-skrige-og-vække-naboerne-orgasme. Du ved, hvad jeg snakker om. Og sådan er det faktisk også med fyre. Hvis du gerne vil lære, hvordan du kan give fyre den BEDSTE orgasme, skal du kende dette trick. Du har måske allerede hørt om, hvordan du kan give fyre orgasme med et trick, der handler om deres mellemkød – altså området mellem pungen og anus. Med DETTE trick skal du lidt længere ned …

Det handler nemlig om fyrenes prostata. Jep. Det er fyrens svar på G-punktet, som piger har. Og det sidder altså oppe i numsen på ham. En fyrs prostata er på størrelse med en valnød og sidder under blæren. Og den skal altså i spil, hvis du skal prøve dette trick af, der kan give fyre den mest crazy orgasme.

Sådan giver du en vild orgasme

Prostata er også grunden til, at RET mange fyre er vilde med at få ting op i nummi. Og du kan ramme prostata ved at stikke enten en finger, en vibrator eller en dildo op bagi på fyren. Du skal starte blødt ud og røre ved hans pung, hans mellemkød og omkring anus. Herefter kan du stille og roligt forberede ham på, at der skal noget op i numsen. Og husk nu glidecreme – ellers kan det føles ubehagligt.

Når du er inde i varmen, om man så må sige, skal du lokalisere prostata. Den sidder omkring fem centimeter oppe i numsen og føles faktisk lidt svampet – som dit eget G-punkt. Du ved det, når du har fundet det. Prostata svulmer også op, når fyren bliver ophidset. Du skal sørge for at bevæge finger eller vibrator frem og tilbage i et stille og roligt tempo. Og ingen lange negle. Det gør nas.

Hvis du er konstant i dine bevægelser, kan du på relativt kort tid få fyre til at få den VILDESTE orgasme med dette trick. Enjoy.

Læs også: 8 fyre afslører, hvorfor de elsker at få ting op i numsen