7 personer afslører de mest UNDERLIGE ting, deres partner har gjort under sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det er ikke altid, at sex er liiige forudsigeligt … Og du kender da helt sikkert også det der med, at der ligefrem kan ske underlige ting i soveværelset under sex. Har vi ret? Tjek bare, hvad disse personer fra Reddit har oplevet. Måske kan du nikke genkendende til noget af det?

Læs også: 10 bizarre kælenavne, du kan give din vagina

1 Bilvask

“Vi havde sex. Altså, vi var virkelig i gang. Pludselig hvisker han: ‘Vi skal have vasket bilen.'”
– Anninu

2 Må jeg få noget af dit blod?

“Han rakte ind over mig for at finde en kasse, som stod på hovedgærdet. Han viste mig indholdet: En nål og en lille glasflaske på en lædersnor. Han sagde, at han ville have noget af mit blod og bære det rundt om halsen.”
– 0veranalytica1

3 En tur til gynækolog

“Jeg fortalte ham, at han slet ikke var oppe i mig, da han prøvede at give mig finger. Han besluttede, at han ville undersøge mig – ligesom en gynækolog. Det var akavet.”
– hayleybaaby

Læs også: Denne ENE ting elsker fyre, at du siger under sex

4 Bedre end tegnefilm?

“Jeg tog med en fyr hjem efter en bytur. Mens jeg var ved at give ham et blowjob sagde han: ‘Det her er bedre end at se SvampeBob Firkant.’ Jeg kæmpede for ikke at grine resten af natten.”
– bruger slettet fra Reddit

5 Smile and wave

“Jeg har altid mine øjne lukket under sex. Det er bare noget, jeg altid har gjort. Men min kæreste syntes, det ville være sjovt, hvis jeg prøvede at åbne øjnene. En nat havde vi sex i missionæren. Han blev ved med at sige, at jeg skulle åbne øjnene, så det gjorde jeg. Vi kiggede på hinanden, og jeg syntes, det var så underligt, at jeg kom til at vinke til ham. Vi blev nødt til at stoppe, fordi vi begge grinede så meget.”
– avvy2

Læs også: DETTE stykke tøj skal du have på under sex, hvis du vil have orgasme

6 Bevidstløst og nøgen

“Jeg plejede at have rimelig hård sex med min ekskæreste. Jeg havde ikke noget imod, at han godt kunne lide, at det hele var lidt kinky. Bortset fra den ene gang, hvor han kvalte mig så hårdt, at jeg mistede bevidstheden. Han panikkede og ringede til alarmcentralen. Jeg vågnede op ved, at der stod en læge ind over mig – mens jeg lå nøgen i sengen.”
– peacelovemaryjane

7 Har du fikset vasketøjet?

“For nogle år siden, mens min kone og jeg var i gang med at have sex, spurgte hun mig pludselig, om jeg havde flyttet vasketøjet fra vaskemaskinen til tørretumbleren.”
– DistantKarma

Hvis du også er en af dem, der har oplevet underlige ting under sex, er du altså laaaangt fra alene.

Læs også: 6 piger afslører det mest akavede, de har oplevet under sex