Hvordan kan jeg få det bedste sex?

Sex

Undersøgelse: Det vil kvinder have for at få det bedste sex

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den september 26, 2017

Sex er godt, men godt er jo forskelligt fra person til person. Nu viser en undersøgelse dog, at de fleste kvinder har det med at være ude efter én bestemt ting under sex, før de synes, det er fantastisk og det bedste sex ever. Mon du har det på samme måde? Lad os finde ud af, hvad det er, vi kvinder så godt kan lide under sex.

To klit or not to klit?

I undersøgelsen deltog cirka 1000 kvinder mellem 18 og 94 år. De besvarede et spørgeskema, der handlede om deres sexliv. Det viste sig, at 18,4 procent af kvinderne sagde, at de fint kunne få en orgasme ved, at fyren blot penetrerer hende (altså trænger ind i hende). 36,6 procent sagde omvendt, at de havde brug for stimulering ved klitoris for at få en orgasme. Samtidig sagde 36 procent af kvinderne, at det ikke var nødvendigt med stimulering af klitoris, men at deres orgasme føles bedre, hvis der også er fokus på klitoris under sex.

Men hvordan?

Ja, hvordan skal det så gøres, for at det er allerbedst? Der var mange favoritter. Kvinder kan godt lide, at han rører i en rytmisk bevægelse, eller at han rører i cirkler. Men vi er også ret vilde med, at han skifter mellem forskellige mønstre/bevægelser, eller at han skifter mellem intense og mindre intense bevægelser. Og så er det også nice, at han gør det lidt langsomt, så fornøjelsen varer længere.

 

Hvad har du så lært af det? Tjo, at det gælder om at fortælle fyren, hvad du bedst kan lide – hvis du altså går efter det bedste sex…

Kilde: Womenshealthmag

Mere om