Undersøgelse: Rødhårede har mest sex

Det er populært at have sex med en rødhåret, for de har nemlig mest sex, viser et studie

author
Emilia Jacobsen

Alle snakker så tit om lys- og mørkhårede, men hvad med rødhårede? Har du for eksempel prøvet at have sex med en rødhåret? Det er måske ikke ligefrem noget, du kan huske eller har tænkt over. Men en undersøgelse fra Hamborg i Tyskland viser faktisk, at rødhårede har mere sex end lys- og mørkhårede.

Læs også: 5 nice ting ved at have fregner

De rødhårede er ovenpå …

… når det kommer til sex, høhø. I undersøgelsen blev flere hundrede tyske kvinders sexliv analyseret og sammenlignet i forhold til deres hårfarve. Og resultatet var rimelig klart – de rødhårede kvinder i undersøgelsen havde bare et mere aktivt sexliv end de andre. De havde både flere partnere og havde sex oftere. Det er da lidt vildt, at en hårfarve kan skille sig ud på den måde? Måske overvejer du nu at farve dit hår rødt? Det forstår vi godt!

Farven rød

Kan du huske, hvordan man ofte snakkede om farvesymbolik i folkeskolen, når noget skulle analyseres eller lignende? Lad os lige vende tilbage til dengang og kigge lidt på farven rød. Rød symboliserer blandt andet lyst, begær og lidenskab – så det giver da virkelig god mening, at rødhårede generelt har mere sex! Det kan være, at rødhårede bare skriger “tag mig”, uden de er klar over det, og at det altså er derfor, de har mere sex.

Spørgsmålet er så bare, om det er sjovere at have sex med en rødhåret? DET er desværre noget, du kun selv kan svare på. Så nu er det enten om at tænke tilbage og finde ud af, om du kan se en sammenhæng i dit eget sexliv. Eller også kan det være din næste udfordring – at finde ud af, om det faktisk også er sjovere og vildere. Vi tvivler, for det må da være noget andet end hårfarven, der afgør det, ikke?

Læs også: Derfor burde du gå efter en skaldet kæreste