Undersøgelse: Sæden bliver en del af dig, efter I har dyrket sex

Der sidder sæd tilbage i dig, efter I har haft sex

author
Rebeca Pons

Har du nogensinde tænkt over, hvad der egentlig sker med sæd efter sex? Atlså, udover det, der selvfølgelig ligger tilbage på lagenet, og det, du tisser ud, hvor bliver resten så af? Ifølge en undersøgelse beholder kvinder DNA fra hver mand, hun har dyrket sex med. Kan du heller ikke lade være med at forestille dig, at der gemmer sig et depot af sædrester oppe i dig? Føj for fanden. Bare rolig, det er ikke sådan, det hænger sammen. Men der er altså noget sæd efter sex, der bliver en del af dig.

Læs også: Kan ananas virkelig ændre smagen på sæd?

Nu skal du holde fast, for det bliver en anelse kompliceret. Forskerne undersøgte den kvindelige hjerne, og de fandt ud af, at den er endnu mere kompliceret end forventet. Undersøgelsen viste nemlig, at den kvindelige hjerne ophober mandlig mikrokimærisme – med andre ord mandlig DNA, der stammer fra en anden person og er genetisk adskilt fra kvindens celler.

Forskerne fandt ud af, at 63 procent af kvinderne havde beholdt DNA fra de mænd, de havde dyrket sex med, hvilket kunne ses i alle dele af hjernen.

Allerførst troede de, at årsagen var, at de havde født en dreng, men det, opdagede de med tiden, ikke var tilfældet. Næ nej, der kan være hele fire årsager til, at du render rundt med mandlig DNA i hjernen.

1 Du har aborteret uden at være klar over det.

2 Du har haft en mandlig tvilling, som forsvandt under graviditeten.

3 Du har en storebror, og det er blevet overført via din mors kredsløb.

4 Du har dyrket sex med mænd.

Men hvad er mest sandsynligt? De første tre årsager sker ikke for særlig mange kvinder, og derfor er svaret meget simpelt: sex!

Det er altså lidt en klam tanke, at ham den random fyr, du knaldede med i sidste weekend, bliver en del af dig efterfølgende. WTF! Det er især en irriterende tanke, når det viste sig, at han var en kæmpe idiot, som du aldrig hørte fra igen.

Nå, hvor længe beholder du så DNA’en i kroppen? I undersøgelsen fandt de DNA, der havde siddet der i op til 50 år – det er dælme længe.

Hvorfor er det, det sker?

Sæd er levende – det er altså levende celler. Når det sprøjtes ind i dig, svømmer det, indtil det rammer en væg, hvor det sætter sig fast og graver sig videre ind i dine organer. Hvis det er i munden, svømmer det ind og klatrer ind i dine næsepassager, dit indre øre og bag øjnene. Så begynder sæden ellers bare at grave sig ind, indtil det rammer dit blod og samler sig i din hjerne og rygsøjle.

Sæd efter sex bliver en del af dig …

Kilde: YourNewsWire