Undersøgelse viser, at du helst IKKE vil have sex i dette rum

Sex i køkkenet er med på listen over de steder, danskerne nødigt vil have sex

author
Emilia Jacobsen

De fleste af os har et rum derhjemme, vi foretrækker at have sex i. Men nogle gange kan det være sjovt og spændende at prøve noget nyt, og det kan let gøres ved at udskifte favoritrummet med et andet. Måske har du overvejet at prøve at have sex i køkkenet? Eller måske skræmmer tanken dig totalt! Bolius har fået undersøgt, hvilket rum os danskere faktisk slet ikke har lyst til at have sex i. Det kigger vi lidt nærmere på.

Sex i køkkenet – eller hvad med garagen?

På den ultimative næsten delte førsteplads over det rum, danskerne helst IKKE vil have sex i, ligger garagen og bryggerset. Så hvis du er ligesom størstedelen af danskerne, så gider du heller ikke rigtig have sex i garagen. Det er måske heller ikke ligefrem det mest sexede, man kan tænke sig til. Godt nok kan bilsex være frækt, men det er måske ikke lige, mens bilen holder i garagen. Og bryggerset – er det ikke der, man ofte vasker tøj? Det er for de fleste åbenbart ikke det mest sexede i verden.

Sex i køkkenet er faktisk det næste på listen, og her ses en forskel hos mænd og kvinder. Kvinder har nemlig generelt mindre lyst til at have sex i køkkenet, end mænd har. Se, det er da ret interessant!

Hvis du er en af de kvinder, der faktisk GERNE vil have sex i køkkenet, så findes der nogle stillinger, der passer lidt bedre til formålet end andre. Vi har samlet de fem allerbedste sexstillinger i køkkenet til dig.

De mærkeligste steder at have sex derhjemme

Det kan godt være, der er bestemte rum, du ikke rigtig har lyst til at have sex i. Men har du overvejet, om der er bestemte steder derhjemme, hvor du heller ikke rigtig har lyst til at have sex? Vi har i hvert fald bidt mærke i nogle ret så mærkelige steder, hvor det ER muligt at have sex, men som altså VIRKELIG er mærkelige. Tjek selv listen her over de syv mærkeligste steder.

Det kan være, det skal være jeres næste udfordring derhjemme? Altså at I skal prøve de steder af, der simpelthen er SÅ mærkelige, at det næsten ikke burde kunne lade sig gøre. Ellers kan I jo også bare holde jer til stuen eller soveværelset, som de fleste andre danskere også foretrækker.

Læs også: 5 perfekte sexstillinger til sofaen